Se toarnă pistele clorate de bicicliști de pe strada Barițiu - FOTO

 

Strada Barițiu va avea piste de bicicliști pe ambele sensuri, iar de vineri, 27 noiembrie, s-a început turnarea asfaltului.

 

Pe strada Barițiu partea carosabilă este finalizată și mai se lucrează la pavajul de pe trotuare și la pista de bicicliști cu o lungime de 600 de metri.

 

Vineri, 27 noiembrie, muncitorii firmei Kiat au început să toarne asfaltul colorat pe pista de bicicliști din fața fostei Case de modă.

 

Constructorii estimează că, până în 15 decembrie, strada Barițiu va fi finalizată, inclusiv pista de bicicliști și pavajul trotuarului de pe partea stângă.

 

Constructorii explică și cum a fost prioritizat proiectul pentru a se putea lucra în ritm susținut. ”Avem un ritm de aprovizionare. Ne-am stabilit o urgență și niște priorități. Am luat în calcul realizarea unui trotuar în totalitate măcar pe o singură parte a străzii, pentru a asigura un flux pietonal pe o parte. Se poate și vedea. Pe strada Barițiu, spre exemplu, pe partea dinspre bănci și Facultatea de Electronică este finalizat trotuarul, pentru că aici este cel mai mare flux pietonal, iar pe stânga partea de flux pietonal poate fi preluat de aleile din parc. Urgent pe Barițiu trebuie finalizat acest trotuar, cel de lîngă Parcul I.L. Caragiale”, a mai spus Corneliu Dimitriu. 

Comentarii Facebook