Sala Polivalentă se va numi BT Arena. Cât a plătit Banca Transilvania

 

Banca Transilvania a încheiat un contract pe cinci ani cu societatea care administrează Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și va da numele sălii.

 

Probabil în următoarele două luni vom finaliza tot procesul și sala se va nimi BT Arena. Am reușit să încheiem un contract cu Banca Transilvania, în valoare de 600.000 de euro plus TVA pe următorii cinci ani”, a explicat Ionuț Rusu. 

 

Penru anul 2018, profitul Sălii Polivalente va fi de 243.000 de lei. 

 

Cheltuielile societății au crescut, în acest an, de la 2,9 milioane de lei la 3,3 milioane de lei, în primul rând din cauza trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat și prin faptul că noi am păstrat salariile nete.

 

De asemenea, o creștere a fost și la utilități, unde s-au majorat prețurile cu 30% și am mărit și noi bugetul.

 

În ceea ce privește veniturile, este primul an în care prevedem profit pentru societate de 243 de mii de lei. Sperăm că la finalul anului vom depăși această cifră. Când ni s-a dat dreptul de administrare s-a prevăzut ca societatea (la care acționar este Consiliul Local Cluj-Napoca) să intre pe profit din 2020, dar am reușit prin atragarea de clienți să atingem mai rapid acest obiectiv”, a spus Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente Cluj.  

Comentarii Facebook