S-a deschis tronsonul din Autostrada Transilvania, Iernut și Ungheni. Atenție la tren - VIDEO


Tronsonul de 13,7 km de autostradă dintre Iernut și Ungheni a fost deschis miercuri, 12 decembrie. 

De astăzi, 12.12.2018, începând cu ora 15:00, se circulă pe cele două loturi de 13,7 km dintre Iernut și Ungheni (Aeroport Târgu Mureș), parte din Autostrada Transilvania (A3). Drum bun și atenție la tren, la bariera de la Iernut”, spun cei de la Asociația Pro Infrastructură, care au testat tronsonul.

Tronsonul ar fi trebuit să aibă și bretele, dar de acest lucru au uitat cei de la CNAIR. În locul bretelelor, sub amenințarea premierului care vrea 100 de km inaugurați până la finele anului altfel îl demite pe șeful Companiei, Narcis Neaga, drumarii au ”copt” o soluție, un sens giratoriu.

Problema este că acest sens giratoriu bifează o nouă premieră mondială, este pe traseul unei linii de cale ferată, iar când va trece trenul autostrada va fi închisă.

Pe autostradă se circulă foarte bine, dar la ieșire, cei care au filmat, chiar s-au lovit de faptul că traficul s-a blocat din cauza faptului că trecea trenul. În cazul unui trafic rutier intens, nu este greu de imaginat că șirul de mașini se va întinde pe autostradă.


Comentarii Facebook