Royal Diamante a deschis unul dintre cele mai luxoase magazine din Centrul Clujului FOTO (P)


Compania Royal Diamante, prezentă pe piața din România de opt ani de zile, a deschis acum un magazin și la Cluj-Napoca, în centrul orașului.

Royal Diamante se diferențiază de alte magazine de profil prin faptul că vând produse fabricate în Marea Britanie, în propriul atelier din Londra, acestea fiind realizate de specialiști cu experiență de aproape 40 de ani.

Clujenii pot găsi aici bijuterii din aur alb de 18 karate, aur galben de 18 karate și platină, toate fiind realizate manual, dar și diamante de cea mai bună calitate.

Mai mult, aproape fiecare articol cu un diamant de peste 0.25ct beneficiază de un certificat de diamant independent, iar bijuteriile care indeplinesc conditiile optime dispun de certificat de diamante GIA, certificat IGI – cea mai cunoscuta institutie de cetificare independent a pietrelor pretioase si a bijuteriilor, precum și certificat AnchorCert.

De asemenea, toate articolele sunt insotite de un document de evaluare, care atesta calitatea diamantelor cumparate, astfel culoarea, claritatea si greutatea sunt confirmate de catre un gemologist calificat.

Un alt factor important este faptul că nu se folosesc diamante de conflict.

Clienții care aleg magazinul Royal Diamante beneficiază de garantie ”banii inapoi” de 90 zile, astfel că articolele pot fi returnate sau schimbate cu un alt produs, dar și garanție 5 ani pentru defectele de fabricație, iar în primul an curățarea și lustruirea bijuteriilor este gratuită.

Noul Magazin de la Cluj-Napoca, deschis la sfârșitul lunii august, este amplasat pe starda 21 Decembrie 1989, nr.1.

Mai multe informații despre commpanie, dar și un magazin online găsiți pe site-ul https://www.royaldiamante.ro/

Comentarii Facebook