Cum arată noile Dacii ce vor fi prezentate la Salonul de la Paris

 

Dacia a anunțat joi că la Salonul Auto din Paris vor fi prezentate variantele cosmetizate ale actualelor modele Logan şi Sandero.

 

Dacia va prezenta la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris toate evoluţiile de care au beneficiat modelele Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV, la patru ani de la lansare, atât la exterior, cât şi la interior sau în materie de motorizări.

 

Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluţiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferinţele clienţilor de pretutindeni, şi anume cel mai bun raport preţ/prestaţii. În plus, ediţia din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienţii mărcii un nou an record în termen de vânzări”, a precizat constructorul auto.

 

Partea frontală de la Logan și Sandero a fost redesenată şi conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecţie, calandrul şi proiectoarele de ceata reuşesc sa reafirme robusteţea atât de apreciată de către clienţii acestor autovehicule.

 

Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat şi mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în acelaşi spirit al modernităţii şi al atenţiei pentru detalii.

 

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al şoferului şi pasagerilor: echipamente, tapiţerie, ergonomie, spaţii de depozitare.

Comentarii Facebook