Joi 6 Octombrie

Românii și-au cumpărat de trei ori mai multe mașini de lux anul acesta

 

România este o țară în care 50% dintre gospodării nu sunt racordate la sistemele de canalizare, dar pe străzi avem bolizi de lux. 

 

Patru Rolls Royce, patru Lamborghini, patru Ferrari şi 13 Bentley sunt doar câteva dintre aceste maşini de lux.

 

Este poate cea mai luxoasă şi scumpă maşină din lume iar, de la începutul anului patru români au avut banii necesari să o cumpere. În medie pentru fiecare maşină au fost plătiţi peste 350 de mii de euro. Vorbim de Rolls Royce, o limuzină care are pretenţia de a nu concura cu niciun alt automobil.

 

Posesorii sunt în general oameni de afaceri până în 40 de ani care preferă să conducă singuri limuzinele şi nu să se relaxeze pe bancheta din spate.

 

”Peste 90% din maşinile vândute sunt maşini personalizate de către client. Ele reflectă stilul lui de viaţă, gusturile lui, poate fi vorba despre o culoare specială care să poarte numele clientului sau despre alte materiale exotice sau rare care se vor regăsi în maşină”, afirmă Cristian Păsărică, PR Grup Auto.

 

Patru români şi-au cumpărat anul acesta un Lamborghini Aventador S. ”Preţul începe de undeva, în jur de 160.000 fără taxe şi poate să crească aproape de cinci, şase sute de mii pentru modele ediţie limitată. Fiecare client cumpără maşina în funcţie de nevoile proprii, atât nevoia de imagine cât şi nevoia de zi cu zi”, spune Adrian Pascu, director mărci lux, dealer auto.

 

Alţi 13 români au scos fiecare câteva sute de mii de euro din buzunar pentru a-şi lua un Bentley.

 

”Sunt oameni care ştiu ce vor, vin în general foarte focusaţi pe maşina pe care vor să o cumpere, cunosc în general în detaliu maşina, opţiunile noi”, precizează Adrian Pascu, director mărci lux, dealer auto.

 

S-au mai cumpărat patru Ferrari, 23 de Maserati şi un Aston Martin.

Comentarii Facebook