Duminica 28 Aprilie

Reducere de 10% pentru plata din timp a taxelor si impozitelor locale

Primaria Cluj le recomanda clujenilor sa nu se inghesuie in primele zile ale noului an la ghisee, pentru ca reducerea se aplica pentru toti cei care platesc pana in 31 martie 2011.

 

"Pana in 31 martie 2011 clujenii beneficiaza de reducere de 10% la plata integrala a impozitelor si taxelor locale. Taxele si impozitele locale se pot achita si online", se arata intr-un comunicat al Primariei.

 

Cei care vor sa plateasca la ghisee o pot face la sediile din Piata Unirii nr. 1, Primaria Manastur, Primaria Marasti, Iris, Primaria Someseni, Primaria Grigorescu si Primaria Zorilor.

 

"Totodata, abonamentul de parcare pentru anul in curs poate fi achitat pana in data de 31 martie 2011, iar dupa această data, locurile neachitate se considera vacantate si se vor redistribui in ordinea cererilor depuse", se mai arata in comunicat.

 

Cererile pentru atribuirea unui loc de parcare se pot inregistra si online, pe site-ul Primariei. "Pentru a preintampina aglomeratia la ghisee, Primaria Cluj-Napoca le recomanda clujenilor sa tina cont de faptul ca au la dispozitie 3 luni pentru efectuarea acestor plati", sustin reprezentantii administratiei locale.

Comentarii Facebook