Luni 26 Septembrie

Raluca Turcan: Din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și alocații


Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a transmis un mesaj dur conducerii partidului, afirmând că Florin Cîțu ar trebui să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere cu PSD, care s-au „milogit” la Marcel Ciolacu să prindă un colț de pâine. Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu că este dispus să joace la poker până și banii de pensii, precizând că de o lună îi spune că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și alocații.

Turcan îi cere lui Cîțu demisia

Raluca Turcan le transmite colegilor din BPN că nu va participa la ședință, pentru că i-a fost deturnat votul o dată și nu vrea să se mai întâmple acest lucru.

Consider ca echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitura și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. În primul rând s-a plecat la drum cu o minciuna. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu ma refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu și al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Si doar in folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o frauda asupra votului colegilor”, afirmă Turcan.

Aceasta susține că „este puțin spus ca s-a negociat în genunchi” cu PSD.

Din 26 noiembrie nu vor mai fi bani de alocații

Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului. Florin, îți imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate! Florin, ești dispus sa joci la poker pana și banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău și-ți spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre în postările de pe facebook”, afirmă Raluca Turcan, ministru al Muncii în Guvernul Cîțu.

Ea amintește că toți colegii i-au reproșat lui Ludovic Orban modul în care a negociat cu USR.

Când am fost convinsă ca negocierea lui Ludovic cu USR e proasta, m-am ridicat de la masa. La fel și Rareș, și Robert, și ceilalți mi-ati dat dreptate. Cum arată negocierea făcută de voi, comparativ cu negocierea lui Orban? Eu atunci m-am ridicat și am plecat. Voi ce ați făcut acum? V-ați milogit la Ciolacu sa prindeți un colț de pâine. Va cer sa ieșiți voi acum public, sa spuneți ca ați negociat mai bine ca Orban! În aceste negocieri, președintele partidului a negociat doar pentru el. Atât. Nimic altceva!!! Motivele? O sa le aflăm, cu siguranță! Dar cu un preț prea mare plătit de partid. Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniștri. Niciunul. Ați ignorat până și cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele în alegeri (pe care PSD-ul, spre deosebire de voi, nu l-a ignorat)”, afirmă Turcan.

Prim-vicepreședintele PNL susține că „momentul acesta este o rușine pentru PNL”, iar președintele partidului, Florin Cîțu și echipa de negociere ar trebui să demisioneze.

Raluca Turcan încheie precizând că votul ei este împotriva guvernului cu PSD.

Comentarii Facebook