Protestul din benzinarii este un esec total la Cluj Napoca! Cum comentati?

 

Protestul din benzinariile din Cluj Napoca este un esec total. Cu toate ca soferii au anuntat ca in perioada 17 - 19 ianuarie nu vor alimenta in semn de protest fata de pretul carburantilor, lucrurile stau altfel pe teren.

 

Benzinariile din zona Calea Turzii, MOL si Petrom, erau pline de soferi care alimentau inca de dimineata. "Nu avem ce sa facem pentru ca trebuie sa ajungem la locul de munca. Stau in zona Faget si fara masina cum sa ma deplasez. Oricum actiunea asta nu are niciun efect. Nu vom alimenta acum, dar peste catreva zile tot cumparam", a afirmat un sofer in benzinaria Petrom, de pe Calea Turzii.

 

"Statul ar trebui sa face ceva nu noi. Guvernul ar trebui sa ii apere pe soferi si saimpuna un pret mai mic, pentru ca acum pretul benzinei si al motorinei este mai mare decat in multe tari din Europa", a spus un alt sofer in statia MOL de pe Calea Turzii.

 

Lucrurile nu stau altfel nici la alte benzinarii din Cluj Napoca, unde soferii alimenteaza ca in orice alta zi.

 

Intr-un mesaj care circula pe internet de cateva saptamani soferii se invita intre ei sa nu mai intre in benzinarii in zilele de 17, 18 si 19 ianuarie.

"PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani si Maghiari haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19 ianuarie. Sa mergem cu auzobuzul, cu bicicletele sau pe jos, sau alimentati inainte. Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti sa cerem dreptul!!!!", se arata in mesajul care circula pe "mess" de la un utilizator la altul.

 

Vezi aici toate detaliile.


Daca aveti exemple in care soferii nu alimenteaza, puteti timite fotografii si imagini video pe adresa office@stiridecluj.ro!

Comentarii Facebook