Promotie speciala la Subway Iulius Mall Cluj in 16 - 17 iunie, cu ocazia deschiderii oficiale


Deschiderea oficiala a restaurantului Subway are loc in 16 - 17 iunie, cand clientii sunt asteptati si cu o promotie speciala.

Restaurantul din Iulius Mall, primul deschis in afara Bucurestiului, a fost inaugurat in 5 iunie.

"Sunt foarte incantat ca am reusit sa aduc restaurantul Subway si in orasul nostru Cluj-Napoca. Drumul a fost lung si deloc usor. Insa acum am placerea de a va invita pe toti la Grand Opening  sambata si duminica, 16 si 17 Iunie. Pentru a sarbatori cum se cuvine, restaurantul va asteapta cu o promotie speciala de 1+1 gratis care sunt convins ca va fi pe placul tuturor", a declarat Andrei Trifan, proprietarul restaurantului.

La doar 27 de ani tanarul antreprenor cu experienta in domeniul retail online si HORECA a reusit sa aduca restaurantul Subway si la Cluj. Andrei Trifan este absolvent al Facultatii de Automatica din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca si al Facultatii de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor specializare marketing din cadrul Universitatii Babes Bolyai.

In anul 2007 acesta deschide cofetaria Lemnul Verde in Iulius Mall Cluj ducand la un alt nivel afacerea de familie cu traditie din orasul Dej. in anul 2009 impreuna cu un partener incepe o afacere de retail online www.4games.ro care in acelasi an se concretizeaza intr-un magazin fizic tot in Iulius Mall.

Presedintele Subway, Fred DeLuca, era doar un student de 17 ani cand a co-fondat Subway in 1965 cu 1000$ imprumutati de la prietenul de familie Dr. Peter Buck. Astazi sunt peste 36000 de restaurante Subway in 100 de tari din intreaga lume si incepand cu data de 05 mai 2012 restaurantul din Cluj-Napoca se numara printre ele.

Succesul conceptului Subway se datoreaza in mare parte necesitatii lumii moderne de a manca ceva rapid, gustos si mai ales proaspat. Sandviciurile preparate si servite in fata clientului se gasesc sub doua dimensiuni standard : 15cm SUB si 30cm SUB, dar puteti opta oricand pentru o salata sau o delicioasa tortilla.

Clientii pot alege dintr-o varietate de paini proaspat coapte pe intreaga durata a zilei in cadrul resaurantului precum si dintr-o gama larga de branzeturi, carne, legume proaspete si sosuri apetisante care pot fi gasite doar la Subway. De-a lungul timpului Subway si-a creat o reputatie in a fi o alternativa rapida dar totusi sanatoasa la fast-food-urile traditionale pline de grasimi din uleiuri.





Comentarii Facebook