Proiect imobiliar faraonic al milionarului clujean Gicu Buzdugan pe locul platformei Jolidon Cluj. Drumurile acolo nu sunt cele mai largi


Proiectul omului de afaceri Gicu Buzdugan, cunoscut drept ”Regele Betoanelor” din Cluj-Napoca, de la intersecția străzilor Porțelanului cu Tăbăcarilor, a reintrat în consultare publică. Pe locul unei foste platforme de producție vor apărea sute de apartamente, într-o zonă cu mari probleme din cauza lipsei drumurilor largi.

Proiectul al cărui beneficiar este printre altele compania SC Newline Building SRL va aduce pe terenul de 1,1 hectare de pe fosta platformă Jolidon, în spatele clădirii administrative de la Clujana, șase blocuri de la cinci la nouă etaje. În total acolo vor apărea 323 de apartamente, deci presiunea pe trafic va fi enormă. 

Avantajul este că se va construi și o creșă care va fi donată Primăriei Cluj-Napoca la finalizarea proiectului. Problema ar fi faptul că drumurile sunt prea înguste în acel loc.

Firma Newbuilding Line este administrată de Gicu Buzdugan, care deține și pachetul majoritar de acțiuni alături de Daniel Sabău (20%), Cristian Gheorghe Diviricean (10%) și Cosmina Oana Pop (10%).

Gicu Buzdugan, supranumit și protejatul polițiștilor

Gicu Buzdugan, regele betoanelor din Cluj, este creditat cu o avere de câteva milioane de euro. Presa a scris despre el că este protejatul polițiștilor și a fost în trecut omul de încredere al comisarului Toma Rus, fostul șef la Biroului de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Cluj.

Buzdugan a avut în trecut relații apropiate și cu alți grei ai Poliției Cluj, fostul comisarul Cornel Tuselea, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor a IPJ Cluj, și de fostul comisar Ioan Otel, fost șef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Cluj.

Capture.JPG

Comentarii Facebook