Profi își reduce programul de funcționare


Profi este primul lanț de supermarketuri care își scurtează programul de funcționare, motivând că urmărește protecția oamenilor. 

Siguranta clientilor si a angajatilor este prima noastra prioritate si de aceea, incepand de astăzi, magazinele PROFI se scurtează programul de funcționare. Acesta devine 8:00-20:00 în întreaga țara, excepție facand zonele în care autoritățile locale impun un program mai redus. Magazinele care aveau program non-stop se conformeaza si ele noului program.

Pentru un maxim de protectie, angajații magazinelor PROFI vor lucra în schimburi de cate 12 ore. Astfel, cei care încheie un schimb vor reveni la lucru doar după o zi de pauza, timp în care spațiul a fost integral dezinfectat pentru a evita transmiterea vreunui pericol de la o tura la alta.

Noul program prevede și facilități pentru persoanele în varsta de peste 60 de ani, precum și pentru medicii și personalul MAI care, prezentând un document de identitate sau o legitimație de serviciu au acum prioritate la casele de marcat”, susțin cei de la Profi.

Comentarii Facebook