Primarul Sorin Apostu, acuzat de "nesimtire politica", pentru ca si-a cumparat din bani publici o limuzina- FOTO

Organizatia de tineret a PNL Cluj ii solicita primarului Sorin Apostu sa spuna cat a costat noua masina de serviciu si de ce a achizitionat-o acum in perioada de criza.


"TNL Cluj Napoca solicita primarului Sorin Apostu sa precizeze cat a costat noua masina de serviciu, model Volkswagen CC Passat ,"limuzina si coupe in acelasi timp", si de ce, in plina criza, si-a facut un astfel de cadou pe bani publici", se arata intr-un comunicat semnat de Ioan Bildea, presedintele organizatiei municipale de tineret.


Tinerii liberali amintesc ca anul 2009 s-a terminat pe minus pentru municipalitate si ca in 2010 bugetul este cu 10 la suta mai mic decat in 2009. "Intr-un an de zile, somajul a crescut, in muncipiu, de la 1% la 6%: aproape 15 000 de clujeni au ramas fara locuri de munca si alte cateva mii sunt in pericol. 241 de firme si-au inchis portile luna trecuta, de peste trei ori mai multe decat in ianuarie anul trecut”, ii amintesc liberalii primarului Apostu. 


In aceste conditii, reprezentantii partidului de opozitie cred ca gestul primarului de a-si cumpara o limuzina din banii clujenilor este “o dovada de nesimtire politica”. “Ii cerem pe acesta cale primarului sa renunte la noua super maaina si sa redirectioneze banii spre invatamant, domeniu care, anul acesta primeste cu 20 la suta mai putini bani de la bugetul municipal decat in 2009”, se arata in finalul comunicatului tinerilor liberali.



 

Comentarii Facebook