Miercuri 24 Aprilie

Primaria Cluj Napoca angajeaza 500 de oameni si le garanteaza salariul timp de 6 luni - VIDEO


Primaria Cluj Napoca a anuntat castigarea unui proiect european in valoare de 3,5 milioane de euro, care isi propune angajarea unui numar de 500 de persoane.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca in total vor fi selectate 5.000 de persoane din categoriile defavorizate: romi sau persoane cu dizabilitati. "In final vor ramane numai 500 de persoane care vor fi instruite in diverse meserii, iar mai apoi vor fi angajate. Din banii europeni le vom asigura acestor oameni timp de 6 luni cate 500 de lei", a declarat primarul Sorin Apostu.

Banii vor ajunge pe mana angajatorilor, care ii vor prelua pe cei 500 de oameni pregatiti de primaria Cluj Napoca in diferse meserii.

"Dupa ce vor face cursurile, vom lua legatura cu AJOFM Cluj si vom lansa anuntul ca sunt 500 de persoane care pot fi angajate in acest proiect si pentru ca platim un venit minim de 500 de lei. Vom vedea atunci unde vor fi angajati, dar conform programului gasirea unui loc de munca este prioritara", a mai afirmat Sorin Apostu.

Proiectul este derulat in parteneriat de primariile din Cluj Napoca si Arad si este finantat prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor 2007 - 2013.

Comentarii Facebook