Premium Appliances: 10 ani de activitate, un proces de rebranding complet și un nou showroom avangardist


Povestea PREMIA  a început acum 10 ani, din dorința de a aduce în Cluj și în România cele mai bune electrocasnice mediu-high end din lume. În același timp, prin conceptul creat, a dorit să ofere soluții complete pentru utilarea locuințelor, așa că a decis să importe brandul de mobilier de bucătărie, băi, dressing și living de la Aran Cucine care poartă semnătura unor designeri celebri ca Stefano Boeri, Makio Hasuike (maestrul minimalismului nipon), dar și o bucătărie creată împreună cu Davide Oldani (chef 2 stele Michelin). Branduri high-end de electrocasnice, greu accesibile înainte pe piața autohtonă, sunt acum prezente în noul showroom PREMIA: Pando, Elag, Subzero-Wolf, Gaggenau, Miele, Monolith de la Liebherr, Neff, Liebherr, Hans Grohe, Axor, Tpb-Tech, Bang & Olufsen.

Procesul de rebranding și restructurare a presupus mutarea într-un spațiu nou, de aproximativ 400 mp, mai ofertant și care să ofere experiențe unice clienților. 

Prin implicarea agenției MSA Branding & Communication din Cluj-Napoca, evoluția businessului a fost pusă în acord cu imaginea brandului: Premium devine PREMIA, o structură multiplă, complexă, organică (nu întâmplător PREMIA este pluralul latin al termenului Premium). 

ADN-ul noului brand Premia este alcătuit din elementele primordiale: Apă, Foc, Aer, elemente care sunt prezente în orice bucătărie. De aici decurg atribute care definesc poziționarea brandului: fluiditate, incandescență și spațialitate, lucruri care se regăsesc și în conceptul noului showroom situat acum pe strada Constantin Brâncuși nr. 123-125, în Cluj-Napoca. Showroom-ul este o extensie tridimensională a brandului: un spațiu al întâlnirii, al interacțiunii, un loc al experimentului și al experiențelor memorabile. 

Pe 24 noiembrie a avut loc inaugurarea noului spațiu. The Grand Opening a fost girat de prezența lui Adrian Nartea (MC) și a cuprins o serie de momente inspirate din conceptul brandului și oglindite în senzații culinare speciale – un cooking show gătit de Chef Roland Suciu, laureat Gault&Millau, degustare de vinuri, de cafea și de Armagnac, cât și un show  de magie marca Verdini, în prezența a peste 80 de invitați, designeri și arhitecți renumiți din zonă, dar și invitați din străinătate.

5 (1).jpg

Premia are acum o poziție unică pe piața de profil: oferă soluții complete (design, aparatură electrocasnică high-end,  atât free-standing cât și incorporabilă, mobilier de bucătărie, băi, living, dressing, consiliere privind integrarea acestora), soluții custom – niciun proiect nu se repetă, totul este croit după dorința clientului și după unicitatea spațiului de destinație. Estetica și funcționalitatea se îmbină armonios, iar selecția de branduri susține abordarea oricăror stiluri de design al bucătăriei.

Premium Appliances din Cluj-Napoca este deținătorul PREMIA, compania fiind importator și distribuitor în România și Europa de SE al brandului spaniol PANDO (care oferă posibilitatea unică de a customiza hotele din portofoliu) și al germanilor de la ELAG (producători de plite dar și ai celui mai versatil grill electric portabil LeMaxx ). De asemenea, compania împreună cu deținătorii brandului de electrocasnice mici ZELMER au creat în urma unui joint-venture compania ZELMER Romania (subsidiară a grupului).

Descoperiți noul brand Premia, o galerie de bucătării cu bun-gust: https://www.premium-electrocasnice.ro/

Comentarii Facebook