Premii COOL la Iulius Mall Cluj, de Black Weekend SALES. Se pun la bătaie 10 iPhone 6S și 3.000 de alte cadouri (P)



Iulius Mall Cluj a pregătit un întreg weekend dedicat promoţiilor, iar sesiunile de cumpărături sunt răsplătite cu cele mai cool premii: 10 iPhone 6S.

Tot ce îţi rămâne de făcut este să te încarci cu bună dispoziţie, pentru că îţi propunem trei zile de cumpărături aşa cum ai visat: câştigătoare şi cu oferte ispititoare.

În perioada 20 – 22 noiembrie 2015, la Iulius Mall Cluj nu ai cum să te opreşti din cumpărături, pentru că este Black Weekend Sales. Pregăteşte-te să fii surprins de ofertele magazinelor tale preferate, care te vor întâmpina cu promoţii de până la 70% la îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice, decoraţiuni, articole sportive şi multe altele. În plus, oferte de nerefuzat vei găsi la cafenelele şi restaurantele din Iulius Mall Cluj. Iar pentru a te bucura pe deplin de shopping, programul va fi prelungit până la miezul nopţii.

Pe lângă o garderobă în ultimele tendinţe şi articole la modă, la Black Weekend Sales în Iulius Mall Cluj ai şansa de a câştiga un premiu în ton cu stilul tău modern şi actual. Dacă ai cumpărat de minimum 100 de lei în timpul periplului tău prin magazine, atunci te poţi înscrie la tombola specială. Luni, pe 23 noiembrie, vor fi desemnaţi, în urma tragerii la sorţi, 10 câştigători cărora shopping-ul le-a purtat noroc, pentru că vor putea urmări noutăţile fashion de pe un iPhone 6S. Mai mult, în fiecare dintre cele trei zile ale Black Weekend Sales, Iulius Mall Cluj le oferă primilor 1.000 de clienţi, care fac achiziţii în valoare de minimum 100 de lei, premii instant: energizante sau vouchere la Salad Box ori Noodle Pack.

Comentarii Facebook