Duminica 20 Iunie

PNL a calculat cu cât scade preţul la carburanţi de la 1 ianuarie


Deputatul PNL Robert Sighiartău a precizat care va fi economia făcută la un plin de carburant începând cu 1 ianuarie 2020, odată cu eliminarea supraaccizei la carburanţi.

Dacă faceţi un calcul supraacciza însemna 0,32 cenţi. Cu TVA -ul aferent pe această valoare înseamnă undeva la 0,38 cenţi pe litru. Dacă se face un calcul la un plin de 60 de litri înseamnă peste 20 şi ceva de lei la un plin de combustibil”, a spus Robert Sighiartău, în Parlament, întrebat cu cât o să scadă preţul la carburanţi de la 1 ianuarie.

PNL şi-a respectat promisiunea de a elimina supracciza la carburant şi supra impozitarea contractelor part-time. PNL a demonstrat astăzi că nu are un dublu limbaj. Noi am spus încă din opoziţie că aceste suprataxări nu aduc nimic bun pentru români sau pentru bugetul de stat. Astăzi românii au câştigat, vor avea combustibil mai ieftin din ianuarie. Din ianuarie 2020 contractele part-time nu vor mai fi supraimpozitate. Dacă munceşti două ore sau patru ore muncite plăteşti taxe pentru acele două ore muncite sau patru ore muncite, nu cum plăteau înainte pentru opt ore. Sunt măsuri reparatorii”, a completat Sighiartău, conform Mediafax.

Eliminarea supraacizei la carburanți și supra impozitarea contractelor part-time a fost aprobată miercuri, 4 decembrie. 


Comentarii Facebook