Superbă ”garsonieră” de vânzare în centrul Clujului. Singura problemă e că necesită renovare - FOTO


Proprietarul unei ”garsoniere” din Cluj-Napoca, situată pe strada Paris, o scoate la vânzare pentru suma de 25.000 de euro.

Cât de ”garsonieră” este această construcție poate vedea fiecare, iar acest lucru arată încă o dată că piața imobiliară din oraș a luat-o razna. 

Pentru 14 mp dărăpănați s-a ajuns să se ceară 25.000 de euro, cu mențiunea că necesită renovare. Păi, ”garsoniera” necesită demolare, nu renovare, pentru că riscă să se prăbușească.  

În plus, nu are nici canalizare, necesitând racordare. De fapt, acolo a fost cel mult o anexă folosită pe post de depozit sau bucătărie de vară, iar acum proprietarul s-a gândit să facă un ban. 

”Garsoniera” este descrisă cât de frumos se poate: ”Va propunem spre vanzare o garsoniera de 14 mp utili plus boxa individuala de 3,2 mp situata intr-o curte comuna de pe strada Paris. Este compusa din o incapere de 14 mp cu pod aferent si cota parte din curte. Necesita renovare si racordare la canalul din curte (distanta 3 m).

Cadastru si CF curat, fara sarcini! Dupa renovare se poate inchiria usor cu minim 300 E pe luna”, spune proprietarul sau proprietarii.


Comentarii Facebook