Miercuri 24 Aprilie

Pet Hotel Cluj, locul unde clujenii își pot caza animalele de companie când pleacă în vacanță FOTO


Pet Hotel Cluj - Dragostea pentru animale a unei familii de clujeni, crescători de câini, a dus la înființarea unuia dintre primele hoteluri pentru animale de companie din Cluj, în urmă cu aproximativ 8 ani de zile.

La început, prietenii familiei Băldean îi rugau să aibă grijă de animalele lor în perioadele de vacanță, iar, cum și ei aveau la rândul lor un număr destul de mare de căței, aceștia acceptau cu plăcere.

La început toți prietenii noștri, iubitori de animale și ei, veneau și ne rugau să avem grijă de cățeii lor pe timp de vacanță. Cum noi oricum trebuia sa avem grijă de ai noștri acceptam mereu. Așa ne-a venit ideea să începem afacerea aceasta, Pet Hotel. Inițial aveam spațiu doar pentru câini, însă acum avem loc și pentru pisici și alte animale de companie de talie mica și medie”, a declarat proprietara Pet Hotel, Băldean Luisiana.

Acum, hotelul pentru animale are 16 ”camere” în care se pot caza căței și alte 16 pentru pisici și alte animale de companie.

Pensiunea canină Pet Hotel Cluj oferă încăperi special amenajate beneficiind de comfort cât mai apropiat de cel de acasă. Acestea sunt dotate cu aer condiționat astfel încât, indiferent de anotimp, ei se vor simți bine. În fiecare boxă există covoraș, un vas pentru mâncare și un vas pentru apă.

Câinii sunt scoși și la joacă, însă aceștia sunt grupați în funcție de mai multe criterii (vârstă, mărime, sex) astfel încât să nu se încaiere.

Pentru pisici, găzduirea se face în încăperi special amenajate, separat de alte animale. Ele nu stau închise în cuști ci sunt libere.

De asemenea, hrana pentru toate animalele de la Pet Hotel Cluj este inclusă în preț, însă, dacă animalul de companie trebuie să urmeze un regim alimentar special și foarte strict, proprietarii le recomandă stăpânilor să își aducă propria mâncare.

Totodată, asistența veterinară este acordată non stop de către medicii veterinari cu care colaborează Pet Hotel.

Pensiunea Pet Hotel Cluj mai oferă și un serviciu inedit de ”grădiniță” pentru ”cei mici”.

Avem, totodată, și un serviciu de ”grădiniță”, ca să-i spun așa, în care găzduim, în special, pui și căței adolescenți, în timpul zilei, iar seara, când stăpânii ies de la serviciu, vin să îi ia. Astfel, cățeii nu trebuie să stea singuri cât sunt plecați stăpânii, nu fac dezastru în casă și totodată acest serviciu de ”grădiniță” le dă ocazia să socializeze cu alți câini și cu alți oameni, ceea ce îi ajută să nu devină agresivi când ajung la maturitate”, ne-a mai spus proprietara Pet Hotel Cluj.

Pet Hotel Cluj este amplasat pe strada Cometei, din Cluj-Napoca, iar pentru a vă putea caza animalul de companie trebuie să vă faceți o rezervare în prealabil. Pentru rezervări puteți suna la numerele de telefon 0721.831.958, 0722.806.671 sau 0264.480.145. De asemenea, puteți trimite un email pe adresa contact@pethotel.ro.

 

Pet Hotel are și o pagină de internet atractivă cu foarte multe informații utile.

Comentarii Facebook