Pe Amazon, cel mai mare magazin online din lume, a început Black Friday

 

Amazon.com, cel mai mare magazin online din lume, a lansat deja reducerile de Black Friday de la începutul lunii noiembrie, deoarece publicul nu mai are răbdare. 

 

Goana după reduceri va ține până pe 22 decembrie.

 

Cele mai bune reduceri de pe Amazon.com sunt ofertele-fulger (Lightning Deals). Produsele din oferta au reduceri intre 10-90%, dar reducerile sunt disponibile doar cateva ore. Intre acestea, se afla insa si doua oferte ale zilei. Produsele reduse variaza de la electronice la papusi pentru copii. Printre cele mai bune gadgeturi la oferta poti gasi tablete, laptop-uri, telefoane mobile, procesoare sau placi video cu reduceri de 20%, dimm-uri RAM mai ieftine chiar cu 78%, televizoare si monitoare, camere foto reduse cu 30%, jocuri video, casti sau SSD-uri la jumatate de pret. Chiar daca Amazon.com nu livreaza in Romania, exista cateva modalitati de a obtine totusi produsele, scrie yoda.ro.

 

Românii vor putea cumpăra numai de pe versiunile europene ale retailerului american: Amazon.co.uk si Amazon.de. Aici, reducerile vor începe numai din 25 noiembrie și se vor prelungi până aproape de Craciun.

Comentarii Facebook