Miercuri 24 Aprilie

Promoțiile de iarnă au luat startul la Iulius Mall Cluj! Magazinele au reduceri de până la 70% (P)



Brandurile tale preferate din Iulius Mall Cluj se întrec în promoţii, care ajung şi până la 70%. Periplul prin magazine se va prelungi cu siguranţă, pentru că oferte ispititoare te aşteaptă la ţinute în tendinţe, încălţăminte la modă, accesorii şic sau seturi de răsfăţ. Garderoba poate fi înnoită cu piesele vestimentare mult visate, acum cu discounturi de nerefuzat.

Promoţii de până la 70% au pregătit magazinele H&M, Motivi, Damat Tween, Bossini, Escudo, Mustang Jeans şi Terranova, în timp ce Timeout, Kenvelo şi Lee Cooper îşi întâmpină clienţii cu oferte de până la 60%. Pregăteşte-te să petreci mult timp prin magazine, pentru că Tommy Hilfiger, Camaϊeu, Pull & Bear, Stradivarius, Guara, Massimo Dutti, Bigotti, Adam's by Secuiana, Springfield, Gaastra, Dressing Room, Mizar, Be You, IQ şi Jolidon au articole în tendinţe, la care preţurile s-au înjumătăţit. Îmbrăcăminte cu discounturi de până la 40% propun magazinele Zara, Guess by Marciano, London Tailors, Seroussi şi Visions, iar preţuri mai mici cu până la 30% sunt la Smuggler, Mathilde, Giorgal şi Mondex.

Pentru cei cu spirit dinamic, magazinul Calcio Sport propune articole la jumătate de preţ, la Nike, Kettler, Kix şi „U” Cluj sunt promoţii de până la 40%, iar la Adidas şi U-Man sunt discounturi de până la 30%.

Cei mici îşi pot completa colecţiile cu jucării de la Noriel, cu până la 50% mai ieftine, sau se pot înnoi cu articole cu preţuri mai avantajoase cu până la 40% de la Coccodrillo.

Promoţii atrăgătoare la colecţiile de iarnă se găsesc şi în magazinele cu încălţăminte şi marochinărie. Magazinele Il Passo, Office Shoes, Amely şi Samsonite au tăiat până la 70 de procente din preţuri, articolele Benvenuti au preţuri reduse cu până la 55%, Bata, Carpisa şi Ecco Shoes au discounturi de până la 50%, în timp ce Otter are oferte de până la 40%.

Pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele, magazinele specializate s-au pregătit cu nenumărate surprize. În această perioadă, cumpărăturile la Sephora şi Marionnaud sunt cu până la 70% mai ieftine, produsele Yves Rocher şi Farmasi Cosmetics sunt la jumătate de preţ, iar Cupio are oferte ispititoare.

Pasionaţii de bijuterii şi accesorii sunt aşteptaţi cu promoţii de până la 70% la Splend'or şi Millefiori şi de până la 50% la Swarovski, Accessorize şi Meli Melo.

Amatorii de cumpărături găsesc discounturi de până la 60% la Valentini Bianco, decoraţiunile Lovely by M sunt la oferte de până la 40%, iar gadgeturile de la QuickMobile au preţuri mai avantajoase cu până la 70%. Promoţiile speciale continuă şi la restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Cluj, precum şi la operatorii din segmentul servicii.

Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj şi pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook