Parcare cu PLATĂ la Iulius Mall Cluj din 2020


Parcarea subterană de la Iulius Mall Cluj va putea fi folosită numai cu plată, fiind montate bariere și sisteme de plată. Nu s-a anunțat încă data de la care va intra în funcțiune noul sistem, dar au fost deja amplasate bariere și sistem de plată a parcărilor. 

În privința tarifului, nu s-a anunțat încă nimic oficial și nici motivele care au dus la această decizie. Decizia nu afectează parcările de la Auchan și cele exterioare, care rămân în continuare gratuite. 

Parcarea se face cu plată, în schimb, la Iulius Mall Timișoara, unde tariful este de trei lei pe oră, cu prima oră gratuită, respectiv primele două ore pentru cei care merg la film.  

Pe durata nopții, tariful este de 1 leu, dar nimeni nu poate staționa mai mult de 23 de ore consecutive. 

TARIFE PARCARE Iulius Mall Timișoara:

Tariful (în intervalul 07.00-23.00): 3 (trei) lei/ora de parcare;

Tariful nocturn (în intervalul 23.00-07.00): 1 (un) leu/ ora de parcare;

Timp maxim de staționare: 23 ore consecutive/zi;

Discount oferit clienţilor: 1 oră gratuită de parcare;

Discount oferit clienţilor Cinema City: 2 ore gratuite de parcare clienților Cinema City din Iulius Mall Timișoara la prezentarea unui bilet de film din aceeași zi cu ziua în care este parcat autovehiculul în care este oferit discountul.

Pentru obţinerea discountului vă rugăm să vă prezentaţi cu biletul de film la Centrul Info Iulius Mall Timișoara, situat la parterul centrului comercial Iulius Mall Timișoara;

DISCOUNTURILE SE CUMULEAZĂ!

30 de minute gratuite pentru manevre de ieșire din parcare din momentul achitării tichetului.

Iulius Mall Cluj a fost inaugurat în 10 noiembrie 2007, pe un teren concesionat de Consiliul Județean Cluj, condus atunci de liberalul Marius Nicoară. În zona respectivă erau spații verzi și terenuri de tenis, iar investiția făcută de omul de afaceri Iulian Dascălu a dinamizat zona, transformând-o într-una dintre cele mai scumpe din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook