Ofertă de criză la Cluj: Apartament de 37 de mp lângă Iulius Mall la preț de vilă de lux


Un clujean și-a scos la vânzare ”apartamentul de lux” cu 4000 de euro metrul pătrat.

Proprietarul își laudă ”marfa”: ”Apartament nou, compus din: 1 cameră de zi, 1 bucătărie,1 baie, 1 hol, având suprafațamutilă de 37.07 mp, 1 logie, cu suprafaţa de 1.89mp. Teren atribuit in proprietate. Utilat si mobilat lux. finisaje moderne, nu a fost inchiriat / utilizat. Centrala termica de apartament, incalzire in pardoseala, cuptor electric, masina spalat vase, plita pe gaz, hota, frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat haine. Vedere spre lacul Iulius Mall, in complexul rezidential VIVIDO, corpul 1B (din fata). Curte interioară cu mini parc. Parcare subterană, cafenea + mini Auchan la parter, la 1 min de FSEGA și 5 min de Iulius Mall”.

Prețul apartamentului este de 142.000 de euro. Dacă cineva l-ar cumpăra pentru investiție și l-ar închiria cu 500 de euro pe lună (n.red. preț foarte mare pentru acea zonă la o cameră), noul propietar și-ar scoate investiția în 23 de ani.

Prețul cerut este echivalent unei vile la ieșire din oraș și depășește un apartament cu 3 - 4 camere în cartieul Zorilor. 

Comentarii Facebook