O investiție cu 2.000 de locuri de muncă apare în Florești. Salariile ar trebui să fie MARI

 

Un grup de investitori vrea să pună pe roate o afacere care va crea 2.000 de locuri de muncă, pentru tineri cu înaltă calificare. 

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a declarat la emisiunea Știri de Cluj LIVE că investitorii caută acum un teren de 4 hectare unde să își ridice incubatorul IT.

 

Este vorba despre o investiție privată, care se pare că ia contur. Este vorba despre un parc industrial - incubator în ceea ce privește mediul IT. Este o investiție care va crea circa 2.000 de locuri de muncă.

 

Având în vedere structura populației din Florești, vârsta medie este de 35 de ani, sunt foarte mulți tineri care au absolvit facultăți din cadrul universităților din Cluj și este clar că există forță de muncă calificată și în opinia mea ar trebui să își găsească un loc de muncă aproape de casă.

 

Eu cred că în maxim 2 ani de zile investiția va prinde contur. Am observat cu toții că orice investiție privată se desfășoară cu o viteză mult mai mare ca o investiție publică, pentru că nu există piedici birocratice. Mediul privat e clar că se mișcă mai repede ca în administrație. 

 

Eu am încercat să mă mișc cât mai repede, dar, din nefericire, oricât de mari eforturi ai depune la un moment dat te lovești de legislație, care trebuie respectată.

 

Este o investiție privată, cu acționariat românesc și străin. Oamenii sunt hotărâți să facă investiția. Sunt acum în fază de achiziție a unui teren de circa patru hectare”, a declarat primarul Horia Șulea, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi AICI declarația la minutul 3.00)

 

Comuna Florești va avea un parking suprateran cu 450 de locuri

Centura Florești - Cluj, prin spatele centrului comercial, făcută pe credit! Bucureștiul nu alocă niciun ban

Comentarii Facebook