Numai 15 clujeni s-au "batut" pe cele 100 de locuri de munca oferite de Clujana


Numai 15 clujeni s-au "batut" pe cele 100 de locuri de munca oferite de Clujana. Motivul: contractele oferite sunt pe perioada determinata si somerii care accepta oferta isi pierd ajutorul oferit de stat.

Directorul Fabricii de Incaltaminte Clujana, Dan Ungureanu, a declarat ca in prima faza numai trei persoane s-au aratat interesate de locurile de munca oferite, dar mai apoi, in urma publicitatii, au mai aparut 12 clujeni in cautarea unui loc de munca.

Somerii nu sunt interesati de locurile de munca oferite de Clujana, pentru ca sunt pe durata determinata, de maxim doua luni. "Ne pierdem indemnizatiile si dupa aceea ce facem. Si asa cat primim cateva sute de lei pe luna e mai bine decat nimic. daca ne angajam la Clujana si in doua - trei luni trebuie sa plecam pierdem mult mai mult", a declatrat pentru Stiri de Cluj Silviu Pop, un barbat aflat de cateva luni in evidebtele AJOFM Cluj.

Fabrica de incaltaminte de la Clujana a scos la concurs 100 de locuri de munca dupa ce a obtinut un contract lohn si trebuie sa isi suplimenteze productia. Salariul oferit este 1.000 de lei, plus bonuri de masa.

Comentarii Facebook