Miercuri 24 Aprilie

Noul standard în serviciile profesionale de curăţenie, începând de astăzi, la Cluj (P)

La Cluj-Napoca s-a lansat cea mai nouă companie specializată în servicii profesionale de curăţenie, sub brandul „Aspirelo”.

Marile noutăţi – tehnologia de ultimă oră, achiziţionată pe bani europeni.

„Aspirelo” este singurul furnizor de servicii profesionale de curăţenie specializat încă de la înfiinţare pe segmentul „business-to-business”, adresându-se în exclusivitate companiilor. Gama de servicii disponibile se adaptează atât tipului de afacere pe care îl derulează clienţii, cât şi nevoilor şi preferinţelor fiecărui client – tipuri de suprafeţe, ore de lucru, procedee tehnologice etc.

 

O mare parte din investiţia obţinută cu sprijinul UE a fost direcţionată către achiziţia de echipamente de ultimă generaţie din gama premium a producătorului german de profil Kiehl, unul dintre liderii mondiali în producţia de detergenţi profesionali şi soluţii pentru industria de curăţenie, cu peste 100 de ani de istorie, tradiţie şi inovaţie în domeniu: aspiratoare pentru praf şi lichide, aspiratoare cu injecţie-extracţie pentru curăţat covoare şi mochete, generatoare de spumă, maşini de spălat cu jet de aburi (140 °C) şi aspirare, maşini de spălat, frecat şi aspirat diferite tipuri de suprafeţe şi pardoseli etc.

 

 

Serviciile lui „Aspirelo”  sunt disponibile începând cu 8 decembrie pentru sedii de firmă, agenţii bancare, show-room-uri cu vânzare, birouri sau cabinete, redacţii ale instituţiilor de presă, clădiri de birouri, indiferent de dimensiuni, magazine şi centre comerciale, depozite sau spaţii logistice etc. „Aspirelo” deţine tehnologia şi know-how-ul necesare nu doar pentru curăţenia generală în interiorul clădirilor, ci şi pentru curăţarea şi cosmetizarea faţadelor şi a spaţiilor exterioare conexe clădirilor.

 

Despre „Aspirelo” :

 

„Aspirelo” este un brand al Total Quality Cleaning S.R.L., companie înfiinţată prin intermediul proiectului „SES - Societăţi pentru economie socială”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional  Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”. Prin activitatea desfăşurată, compania îşi propune susţinerea economiei sociale prin crearea de locuri de muncă pentru persoanele defavorizate.

 

 

Informaţii suplimentare pe www.aspirelo.ro şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/aspirelocluj.

Comentarii Facebook