Noriel isi deschide magazin de jucarii in Iulius Mall Cluj


Noriel, liderul pietei romanesti de jucarii, isi deschide din 3 septembrie primul magazin din Transilvania in Iulius Mall Cluj.

"La etajul shopping mall-ului, vis-a-vis de Cinema City, Noriel asteapta prichindeii la petrecerea de deschidere. Sambata, intre orele 12.00 si 16.00, vor avea loc activitati de facepainting, modelaj de baloane, jocuri creative si amuzante sesiuni de tras la tinta. Primii 50 de cumparatori vor primi gratuit vouchere de 50 lei pe care le pot folosi pentru achizitionarea de jucarii din magazin. Mai mult decat atat, clientii Noriel din Iulius Mall Cluj primesc 10% reducere in primele doua saptamani.

Magazinele Noriel se adreseaza copiilor si parintilor care gasesc intr-un spatiu dedicat copilariei peste 3.000 de jocuri si jucarii fascinante, de la papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie pana la jucarii de exterior, produse pentru scoala, precum si jucarii si accesorii pentru bebelusi", Gabriela Dobos, PR Assistant Iulius Mall.

Noriel este retailerul specializat in jucarii, lider al pietei romanesti de profil in principalele orase ale tarii: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta si Oradea.

 

Vezi si...

H&M in Iulius Mall Cluj! Primii 100 de cumparatori primesc un card de 80 de lei

Comentarii Facebook