H&M in Iulius Mall Cluj! Primii 100 de cumparatori primesc un card de 80 de lei


Cunoscutul lant de magazine H&M intra din 15 septembrie si pe piata clujeana, prin deschiderea unui magazin in Iulius Mall Cluj si unul in Timisoara.

"Ambele magazine se vor deschide joi, 15 septembrie, la ora 11.00. In ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania. Situate in cadrul centrelor comerciale Iulius Mall din orasele respective, cele 2 magazine H&M vor include articole de zi cu zi cât si piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru barbati, colectii pentru copii si adolescenti dar si accesorii, lenjerie intima si colectii sport", a precizat Laura Sinca, Marketing & PR Manager, H&M Romania.
 
O data cu inagurarea magazinilor, va fi lansata si colectia de toamna. "Pentru femei, aceasta inseamna o privire inapoi in anii '70: pantaloni largi, camasi cu cravata, pulovere pe gat, jachete, combinate cu denim de culoare inchisa. Pentru barbati, colectia noului sezon ofera jachete scurte din lana, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume si ghete masive. Preturile produselor din aceasta colectie variaza intre 39,90 RON pentru puloverele pentru femei si 89,90 RON pentru rochiile tricotate, sau 39,90 RON pentru camasile barbatesti si 159 RON pentru jachete", a mai spus Laura Sinca.

Comentarii Facebook