Noark Electric: Partenerul de bază al electricienilor


Construirea și dezvoltarea infrastructurii electrice au un rol crucial în asigurarea funcționării corespunzătoare și sigure a clădirilor și locuințelor. Noark România, o filială locală a gigantului global Noark Electric, companie care se ocupă cu producerea de componente electrotehnice și echipamente de joasă tensiune, se distinge prin angajamentul său ferm față de furnizarea de echipamente de înaltă calitate. Compania este implicată în proiecte notabile în domeniul infrastructurii electrice, contribuind doar în ultimul an la proiecte precum terminale noi la aeroporturile Craiova și Iași, stadionul Rapid-Giulești, Sala Polivalentă Oradea ori Centrul Recreativ Legacy Bistrița.

Soluții pentru energie verde

Produsele electrotehnice pentru energia verde completează tehnologia necesară pentru a colecta, distribui și utiliza eficient energia electrică produsă din surse regenerabile, cum ar fi energia solară. Aceste produse sunt esențiale pentru reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la promovarea unei energii mai curate și mai accesibile.

O direcție de dezvoltare pentru Noark Electric este completarea gamei de produse și servicii pentru energie verde, cu accent pe industria electrică și automatizare. În 2023, Noark Electric s-a concentrat pe sisteme și soluții de stocare a energiei solare fotovoltaice, inclusiv încărcătoare pentru vehiculele electrice, întreruptoare automate, separatoare cu siguranțe fuzibile, separatoare de sarcină sau dispozitive de protecție la supratensiune atmosferică. Compania oferă soluții și pentru aplicațiile fotovoltaice în curent continuu, cu caracteristici și tensiuni nominale ridicate.

Eficiență energetică la standarde internaționale

Calitatea produselor electrotehnice joacă un rol crucial în economisirea de energie și bani în infrastructura electrică a clădirilor. Echipamentele precum panourile de distribuție, întrerupătoarele și cablurile trebuie să fie de încredere pentru a minimiza pierderile de energie și pentru a asigura funcționarea corectă. Noark Electric se angajează să ofere produse de înaltă calitate și eficiente, proiectate și fabricate cu atenție la detalii, conforme cu standardele internaționale de calitate și siguranță. Mai mult, compania oferă o garanție de cinci ani pentru produsele sale, precum și asistență tehnică profesionistă. Abordarea personalizată pe fiecare proiect în parte, precum și asistența tehnică profesionistă ajută clienții să ia cele mai importante decizii atunci când construiesc astfel de proiecte.

Siguranța este un alt criteriu deosebit de important în alegerea echipamentelor. Echipamentele electrice de calitate inferioară pot cauza probleme grave, inclusiv defecțiuni care pot duce la incendii. Echipamentele Noark asigură funcționarea eficientă și în siguranță a instalației electrice, protejând viețile și bunurile.

Noark Electric este o companie internațională care face parte din grupul Chint Global cu peste 40.000 de angajați, si are obiectivul de a deveni unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de astfel de echipamente. Compania oferă servicii de calitate partenerilor, iar următorul proiect major este deschiderea în 2024 a unui centru logistic în România, echipat cu tehnologie modernă și un sistem avansat de warehouse management.

Comentarii Facebook