Moş Crăciun aduce la Iulius Mall Cluj cadouri: un apartament şi o maşină

 

Iulius Mall Cluj se pregăteşte de sărbătoare şi îi răsplăteşte pe clienţii săi cu premii valoroase. În cadrul campaniei ”La prima ninsoare, ai o casă şi o maşină tare!”, sesiunile de shopping vor fi premiate cu daruri peste aşteptări.

 

În perioada 16 noiembrie – 24 decembrie 2012, cumpărăturile de minimun 100 de lei vor garanta participarea la marea tombolă. Clienţii trebuie să completeze taloanele primite şi să le depună la Centrele Info. Zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături peste acest cuantum vor primi cadouri instant. În ajunul Crăciunului, Iulius Mall va face fericiţi doi cumpărători: o casă şi o maşină sunt marile premii ale campaniei de iarnă.

 

Pasiunea pentru shopping îi va ajuta pe cei mai norocoşi clienţi să intre în posesia a două chei. Una va deschide portiera unui autoturism Mercedes-Benz Clasa C, iar cealaltă va transforma un client în proprietarul unui apartament cu trei camere, superfinisat.

 

Cu premii atât de râvnite, ardelenii nu vor ezita să petrecă cât mai mult timp la shooping şi relaxare în Iulius Mall. La începutul lunii decembrie, Iulius Mall va deschide patinoarul Ice Dream, locul îndrăgit de iubitorii de mişcare. În plus, ca în fiecare an, Iulius Mall îi aşteaptă pe clienţii săi la spectacolul de aprindere a minunatelor decoraţiuni de Crăciun. Vizitatorii Iulius Mall vor petrece clipe de poveste în aşteptarea sărbătorilor de iarnă!

Comentarii Facebook