Monica Apostu ar fi primit de la firma Kiat haine si pantofi, iar primarul Apostu un bilet de avion


Sotia primarului Sorin Apostu, Monica Apostu, a reprezentat societatea Kiat, companie care a castigat licitatia de refacere a drumurilor din Cluj-Napoca, in relatia cu municipalitatea.

Procurorii DNA Cluj precizeaza ca SC Kiat Group Construct a incheiat contractul cu Monica Apostu la inceputul anului 2010, cand fima s-a inscris la licitatia pentru contractul de "Reparatie, intretinere, construire a drumurilor si proiectare pentru acestea, de pe raza municipiului Cluj Napoca".

"Exact in aceeasi perioada, potrivit listingului telefonic al numitei A.M.U. (Monica Apostu), aceasta a avut numeroase contacte cu reprezentanti ai societatii K. G. C. S.R.L. (01.04 - 23.07.2010), cabinetul de avocatura A.M.U. (Monica Apostu) fiind chiar 'angajat' sa reprezinte interesele firmei in ce priveste relatia cu tertii, inclusiv cu Primaria municipiului Cluj Napoca. La data de 14.05.2010, comisia de licitatie a dispus atribuirea contractului catre S.C. K. G. C. S.R.L., iar la data de 13.12.2010, contractul a fost semnat de ambele parti.

Intre foloasele primite de A.S. (Sorin Apostu) din partea reprezentantilor societatii K. G. C. SRL, a fost stabilita si achitarea contravalorii unui bilet de avion pe ruta Bucuresti - Targu Mures, la data de 15.05.2011, precum si doua nopti de cazare in Bucuresti, la Hotel M. (13/14 si 14/15 mai 2011), toate in valoare de aproximativ 350 euro.

De asemenea, la data de 9 octombrie 2011, reprezentantii SC K., prin persoana numitei C.L., au achitat contravaloarea cumparaturilor realizate de faptuitoarea A.M.U. din magazine de imbracaminte/incaltaminte din I.M. Cluj Napoca, a carora valoare nu este inca stabilita", au precizat procurorii DNA Cluj.

 

Descarca AICI intreaga motivare a sentintei Curtii de Apel Cluj.

Comentarii Facebook