Luni 30 Ianuarie

Milionarul Dorin Bob, constructorul Wings: Deja lucrăm la sensul giratoriu de pe Frunzișului. Faptele te fac mare- FOTO


Dorin Bob, constructorul ansamblului Wings, de pe varianta Zorilor - Mănăștur, susține că deja se lucrează la sensul giratoriu de pe strada Frunzișului, pe care îl face de unul singur.

Dorin Bob a bătut un apropo către ceilalți constructori care ridică blocuri de zor pe varianta Zorilor - Mănăștur, dar care nu pun umărul la realizarea acestui sens giratoriu. 

Știri de Cluj a scris zilele trecute despre o declarație a primarului Emil Boc, în care se spunea că ansamblul Wings nu va putea fi vândut fără acest sens giratoriu, iar Dorin Bob a reacționat:

Subsemnatul, Dorin George Bob, nu în calitate de milionar, ci în calitate de om care crede în libertatea de exprimare, vă mulțumesc pentru articolul publicat în data de 01.04.2021!  

Cred în asumare și apreciez orice șansă de a comunica deschis și autentic. 

Iată de ce îmi permit să accentuez că, din punctul meu de vedere, nu valorile financiare, ci principiile, calitățile și faptele, ne fac ceea ce suntem.  

Și dacă tot este despre comunicare autentică, am să va fac, în premieră, o dezvăluire. Adesea, îmi provoc angajații și colaboratorii să-și demonstreze valoarea și principiile, în situații de criză sau conflict. Și în general, am observat că reușesc cei care înțeleg că vorbele îți pot conferi o anumită  valoare, însă doar faptele te fac mare. 

Imaginea de mai jos a fost surprinsă recent și demonstrează că lucrările de construire a sensului  giratoriu - strada Frunzișului, sunt în plină desfășurare.

Dintotdeauna mi-am asumat proiecte inovatoare și îndrăznețe pentru vremurile actuale. 

Astfel încât, mi-am dorit ca acest proiect să fie emblematic pentru Cluj, iar realizarea unui sens  giratoriu nu va reprezenta o piedică în finalizarea sa. Consider că realizarea acestui obiectiv va fi un  reper pentru dezvoltarea imobiliară a Clujului. 

Acest sens giratoriu era necesar pentru fluidizarea circulației pe una dintre cele mai importante și  probabil cea mai dificilă arteră a Clujului. 

Nu pot să vorbesc în numele celorlalți dezvoltatori imobiliari din zonă și nici în numele utilizatorilor, care vor beneficia direct de rezultatul acestui sens giratoriu, dar sunt conștient de importanța lui  și mi-am asumat să găsesc și să ofer cele mai bune soluții pentru realizarea sa. 

Iar prin intermediul dumneavoastră, doresc să-i asigur atât pe beneficiarii proiectelor Studium Green, cât și autoritățile locale, că vom duce această misiune la bun sfârșit. 

Tot cu titlu de dezvăluire, am să vă mai fac o mărturisire. Eu, Dorin George Bob, născut și educat în Satu Mare, cred că cele mai importante valori sunt cele de omenie și educație. 

Conform acestora, atât în comunicarea verbală, cât și în cea scrisă, prin folosirea termenilor  „Stimate”, respectiv „Domnule/Doamnă”, ne demonstrăm respectul față de o persoană. Iar respectul e o condiție ”sine qua non”, atât în afaceri, cât și în comunicare. 

Tot conform acestor reguli de etichetă, ținând cont de faptul că nu ne cunoaștem, în niciun caz nu  ne vom adresa cu „Șoica”, „Bob” sau „Boc”, cu atât mai mult cu cât vorbim de Primarul Municipiului Cluj-Napoca. 

Din lipsă de subiecte, cred că poate reprezenta o știre bombă și când sădim... UN POM!

Cred că poate reprezenta o știre bombă și imensa bucurie pe care o casă nouă, o aduce în viața unui OM! 

Cred că poate reprezenta o știre bombă și încurajarea tinerilor să viseze, să fie curajoși și să-și împlinească aspirațiile alături de mine, pur și simplu pentru că eu cred în educație și mentorat.  

Cred că mai poate reprezenta o știre bombă și încurajarea tinerilor să-și deschidă aripile și să aplice  ceea ce au învățat!  

Cred că doar așa, în vremuri pline de nesiguranță, tristețe și stres, putem schimba ceva! 

Cred că doar așa, putem învăța din lecțiile trecutului ceea ce se cuvine și putem construi viitorul,  mult mai bine! 

Cred că prin deschidere și colaborare, în orașul nostru se pot întâmpla multe lucruri frumoase! Oglindind, zi de zi, și câte o faptă bună! 

Cele de mai sus reprezintă Dreptul meu la replică. Am toată încrederea că va fi postat, așa cum a  fost formulat.  

Cu stimă, 

Ing. Dorin George Bob”.


Untitled.jpg

Comentarii Facebook