Duminica 28 Aprilie

Metroul Clujului: Primăria a prelungit până pe 16 ianuarie termenul pentru depunerea ofertelor la contractul de supervizare


Primăria Cluj-Napoca a extins termenul limită pentru depunerea ofertelor la contractul pentru supervizarea lucrărilor la Magistrala de Metrou M1 până pe 16 ianuarie. Acesta este cel mai mare contract de consultanță în domeniul transporturilor. 

Aceasta reprezintă a patra licitație pentru furnizarea serviciilor de consultanță la acest contract de aproape 2 miliarde de euro, fiind cel mai mare contract în domeniul transporturilor atribuit până în prezent. Licitația inițială, desfășurată în octombrie, a avut un termen limită stabilit pentru 10 noiembrie. Acesta a fost ulterior prelungit pentru 5 decembrie, apoi pentru 12 ianuarie 2024 și, în cele din urmă, până pe 16 ianuarie, arată Economedia.

Firmele interesate au avut 45 de solicitări/clarificări către Primăria Cluj-Napoca precum acordarea unui avans de 10% din valoarea contractului (215 milioane lei) sau prelungirea termenului pentru depunerea ofertelor cu încă o lună, până la 12 februarie 2024 ca urmare a modificării condițiilor din licitație.

De asemenea, în caietul de sarcini, Primăria Cluj-Napoca solicită supervizorului să impună mobilizarea antreprenorului, notează sursa citată.

Comentarii Facebook