Magazinul Napolact din Piața Mihai Viteazul s-a redeschis. Conceptul este UNIC în țară - FOTO (P)

 

Napolact a relansat magazinul său cu cea mai îndelungată tradiție, din Cluj-Napoca, Piața Mihai Viteazul 7-8, într-o formulă complet nouă și unică în țară. 

 

Noul spațiu propune un concept inovator, care combină magazinul de prezentare și vânzare a produselor Napolact, cu o zona de cafenea unde clienții se vor putea bucura de un moment de tihnă și de produse pregătite exclusiv pentru acest magazin și pentru Cluj-Napoca. Magazinul este singurul de acest fel din țară. 

 

Napolact continuă astfel să respecte angajamentele pe care și le-a luat cu mult timp în urmă, anume de a oferi produse de cea mai bună calitate, făcute în stil ardelenesc din ingrediente locale. În noul magazin, clujenii vor găsi atât toată gamă de produse Napolact – brânzeturi, iaurturi și lapte, cât și o ofertă special creată pentru magazin, pe baza acestora. Meniul simplu și sănătos, din cele mai bune ingrediente Napolact, a fost alcătuit de către cunoscutul bucătar Adrian Hădean. 

 

Deschis în intervalul orar 7 -20, de luni până sâmbătă inclusiv, magazinul oferă prin acest meniu soluții pentru orice moment al zilei: de la un mic-dejun plin de energie dimineața, o gustare sănătoasă la prânz sau un iaurt ușor pentru seară. Iubitorii Napolact vor putea descoperi în magazin binecunoscutul lapte în combinații inedite, cu vanilie sau ciocolată, lângă care vor putea asorta unul dintre produsele proaspete de patiserie. De asemenea, vor putea gusta aici iaurturile ușurele sau zdravene împreună cu cereale sau se vor putea desfăta cu telemeaua sau cașcavalul Napolact în sandvișuri savuroase, pe toată perioada zilei. 

 

Mai mult, produsele din meniul magazinului vor fi disponibile și în varianta ”on the go”, în ambalaje speciale. Dar pentru cei care vor să zăbovească, magazinul oferă și wi-fi gratuit, deși Napolact își încurajează clienții să petreacă un moment în tihnă, departe de telefon sau laptop.

 

 

 

 

Pentru noi, acest magazin, unic în România, va fi locul în care vom intra în interacțiune directă cu consumatorii noștri. Aici ne putem cunoaște nemijlocit și ne verificăm relația de durată cu ei. Iar oamenii de aici, din mijlocul Ardealului, sunt printre cei mai exigenți consumatori.  

 

Odată cu reinventarea acestui loc, ne dorim să oferim clujenilor o experiență cu totul specială, care să îi reconecteze cu gustul și savoarea Ardealului în orice moment al zilei. Acest efort investițional vine să confirme atașamentul nostru față de acest loc important pentru Napolact și față de oamenii care ne-au ajutat să creștem”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director de Marketing. 

 

 

Cu linii esențializate, un joc luminos între alb și lemnul natur și geamuri mari, deschise către oraș, designul modern al magazinului readuce simplitatea și liniștea gospodăriilor țărănești din inima Ardealului, reinterpretate într-o cheie actuală. 

 

Despre Napolact

 

Brandul Napolact este unul dintre cele mai puternice și apreciate branduri românesti. Cu o tradiție de 60 de ani în lactate, Napolact încântă consumatorii cu produse făcute după rețete simple, cu lapte din Ardeal, gustos cum altul nu-i. Fie că este vorba de iaurt sau brânză, sana sau chefir, ne dorim să oferim cele mai bune produse inspirate dintr-o lume mai curată și mai liniștită. 

 

Totodată, deși suntem animați de pasiunea pentru tradiție, credem că rolul nostru este de a o aduce  în lumea modernă. De aceea, Napolact va rămâne mereu liantul dintre  consumatorii de lactate din mediul urban din întreaga Românie și bunătățile din inima Ardealului.

 

Despre FrieslandCampina România

 

FrieslandCampina România este parte a  companiei olandeze FrieslandCampina, organizație cu tradiție în colectarea laptelui și fabricarea de produse lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. FrieslandCampina România colectează lapte de la o rețea extinsă de fermieri din Ardeal.

 

Comentarii Facebook