La Cluj-Napoca se vinde o vilă cu 1,8 milioane de euro. E în TOP la nivelul țării - FOTO

 

O vilă din centrul Clujului se vinde cu 1,8 milioane de euro, fiind în topul național al celor mai scumpe construcții scoase la vânzare. Primul loc e ocupat de câteva palate din București. 

 

Vila de la Cluj-Napoca a fost complet renovată 2005, are o suprafaţă utilă de 600 mp, iar prețul de cumpărare este de 1,8 milioane de euro.

 

Casa individuala de vanzare situata in una dintre top 3 zone pentru locuit din oras. Locatia este una centrala, retrasa si intima cu acces imediat catre majoritatea punctelor de interes ale orasului si spre alte cartiere clujene.

 

Imobilul este dispus pe D+P+E+M, fiind renovat integral in 2005, unele lucrari de amenajare se fac si in prezent. Suprafata utila este de 600 mp, iar cea a terenului aferent este de 1220 mp, cu front de 15 ml. 

 

Valoarea aproximativa a mobilierului este de 50000 euro acesta fiind personalizat in functie de incapere, realizat in Italia”, precizează proprietarii pe site -ul imobiliare.ro.

 

Cele mai scumpe imobile din România sunt scoase la vânzare în București. Un palat din centrul istoric al Capitalei este scos la vânzare pentru 7,5 milioane euro, având o suprafaţă utilă de 2.000 de metri pătraţi, 38 de camere şi un teren de circa 1.200 de metri pătraţi. 

 

Tot în centrul Bucureştiului, în zona Romană, o vilă finalizată în anul 1935 are un preţ cerut de 7 milioane de euro. Aceasta este compusă din patru corpuri de clădire, are 18 camere şi o suprafaţă locuibilă de aproape 2.000 de metri pătraţi. Proprietatea include un teren de 2.566 de metri pătraţi.

 

Foto: Imobiliare.ro

Comentarii Facebook