Vineri 9 Decembrie

Kaufland România angajează și oferă 1800 de euro / lună brut. Angajații români se vor enerva

 

Kaufland angajează muncitori români și oferă salarii de la 1.800 de euro brut.

 

Condiția este de a lucra în fabrici din Germania, iar una dintre condiții este învățarea limbii germane la nivel elementar pentru a putea înțelege comenzile elementare. Lefurile nu sunt pentru România, unde un muncitor Kaufland câștigă până la suma de 3.800 lei brut, în timp ce salariile minime au fost majorate la 2.000 de lei.

 

Kaufland recrutează români dispuşi să lucreze ca operatori producţie carne în fabrici din Germania. 

 

Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în ture, în weekend și în zilele de sărbătoare legală, e amabil, flexibil, poate lucra în echipă, e dispus să înveţe limba germană pentru înțelegerea minimă a instrucțiunilor de utilizare a echipamentelor de lucru. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în procesarea cărnii.

 

În ce constă munca:

 

Printre atribuţiile postului se numără preluarea și ambalarea alimentelor, utilizarea mașinilor de marcare, tăiere și ambalarea produselor, respectarea normelor de igienă.

 

Angajatorii oferă românilor selectaţi pe acest post salarii care încep de la 1865 euro brut, le asigură locuinţe cu taxe minime, dar şi asistenţă permanentă, la faţa locului, din partea unei persoane vorbitoare de limba română, pentru rezolvarea problemelor care pot apărea în Germania.

Comentarii Facebook