Încep promoțiile de sezon la Iulius Mall Cluj: Oferte de până la 70% (P)


Iulius Mall Cluj dă startul promoțiilor de vară, iar magazinele preferate de clujeni au pregătit oferte ispititoare la colecţiile de sezon, care ajung până la 70%.

Discounturi de până la 70% sunt propunerea magazinelor Adidas şi Mustang, iar promoţii de până la 60% sunt afişate de Camaϊeu. Piese vestimentare în trend, la jumătate de preţ, sunt la Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Stefanel, Motivi, Orsay, Gaastra, Lee Cooper, Terranova, Tommy Hilfiger, D`s Damat, Bigotti, Bossini, Invidia Uomo, Mathilde, Visions, Be You, IQ şi Calcio Sport. Promoţii estivale sunt şi la Zara, Nike şi Kix, de până la 40%, dar şi la Seroussi, Guess by Marciano şi U-Man, de până la 30%. Lista ofertelor ispititoare continuă la H&M, Louis Purple, Guara şi la alte branduri.

Copiii găsesc hăinuţe colorate la Coccodrillo, cu discount de până la 60%, iar jucăriile Noriel sunt la 50% din preţ.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, Amely propune oferte de până la 70%, Bata, Ecco, Office Shoes şi Lytos de până la 50%, iar Otter are promoţii de până la 40%.

Accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă sau la plimbările din serile călduroase. La Splend`or se găsesc bijuterii la promoţii de până la 70%, iar la Swarovski, Sevda, Meli Melo şi Accessorize sunt articole cu preţuri înjumătăţite.

Nici produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, aşa că la Sephora preţurile sunt mai mici cu până la 70%, la Marionnaud cu până la 60%, iar cumpărături avantajoase se fac şi la Sole Luxury Boutique, Cupio şi Profihairshop.

Cei care vor să îşi decoreze casa în tendinţele sezonului pot alege dintr-o varietate de articole cu discounturi de până la 40% de la Lovely by M, dar şi ofertele Chic Ville, Aramis Feeling şi Lumea Somnului. Şi amatorii de gadget-uri se pot bucura de promoţii de până la 40% la Evolio şi de preţurile speciale de la Quickmobile, iar amatorii de mişcare pot opta pentru articolele Kettler, cu preţuri cu până la 30% mai avantajoase. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din food court şi ofertele restaurantelor şi cafenelelor din Iulius Mall Cluj.

Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com.

Comentarii Facebook