În food court-ul de la Iulius Mall Cluj găsești savoarea înghețatei thailandeze, la SCOOPS (P)



Iulius Mall Cluj le propune o nouă locație, Scoops, clienților dornici să se delecteze cu un desert aparte. Copii, tineri sau adulți vor descoperi aici arta preparării înghețatei thailandeze, un adevărat spectacol de tehnici și arome direct în fața clientului.

Scoops este locația deschisă recent în zona food court Iulius Mall, în care clujenii de toate vârstele se pot răsfăța cu o înghețată proaspăt făcută. Și nu oricum, ci după tehnici spectaculoase. Scoops le oferă clienților o experiență unică, nu doar prin apetisantele sortimente de înghețată thailandeză, ci prin modul inedit de preparare. Fiecare înghețată este pregătită chiar în fața cumpărătorului, pe o „plită” specială, la o temperatură de aproximativ – 35 de grade Celsius. Despre savoarea înghețatei Scoops vorbesc toți cei care au încercat-o. Ea este dată de ingredientele 100% naturale, adică lactate și fructe, care sunt zdrobite și frământate până când desertul ajunge la textura dorită. Un scurt filmuleț de prezentare poate fi văzut AICI.

Pentru că este proaspăt făcută, înghețata Scoops nu conține conservanți, amelioratori sau alți aditivi, fiind sănătoasă și gustoasă. Clienții pot alege din peste 30 de sortimente cremoase, care răspund oricăror preferințe, printre care: Banana Blueberry, Banana Nutella, cremă de whiskey, Mint Chocolate, Crunchy Pistachio sau American Pie cu măr și scorțișoară. În plus, înghețata thailandeză are un conținut scăzut de zahăr, pentru ca și cei care acordă o importanță sporită sănătății lor să se delecteze cu deliciile Scoops.

Sloganul Scoops este „Homemade Happiness”, așa că îi invită pe pofticioși la Iulius Mall Cluj, pentru a descoperi bucuria de a savura o înghețată thailandeză proaspăt făcută sub ochii lor.

Comentarii Facebook