Idei de cămăși pe care să le porți la nuntă



Bărbații își doresc să arate cât mai elegant atunci când se prezintă la nunți sau la evenimente formale, iar camasa este cel mai indicat articol vestimentar.

Atunci când porti o cămașă, iti doresti de la aceasta sa aibă compoziția din bumbac natural 100%, deoarece corpul „respira” mult mai bine prin acest tip de material, iar posibilitatea de a transpira este mult mai scazuta.

Pe măsura ce generațiile s-au schimbat, aspirațiile barbatilor au început și ele să fie din ce în ce mai mari, iar prin vestimentația lor aceștia vor să se evidențieze în grupul social din care fac parte.

În continuare vă prezentăm 3 idei de cămăși casual elegante pe care să le purtați la nuntă sau la un eveniment formal:



Iată și un model de cămașă pentru cei care își doresc o ținută mai relaxată. Astfel de cămașă poate fi combinată cu ușurință cu o pereche de jeans slim fit sau pantaloni impreuna cu pantofi casual.



Aceste modele de camasi pot fi purtate cu succes la eveniment si precizam ca datorită diversității culorilor, acestea sunt și foarte ușor de asortat.


Toate acestea aparțin colecției designerului Dragoș Prioteasa, a cărui specialitate sunt cămășile slim fit de bărbati, iar prețurile pornesc de la 169 lei.

Articolele vestimentare sunt produse în România, iar materialele folosite sunt în mare parte, italienești. De asemenenea, țesăturile sunt din fibre naturale plăcute atingerii.

Pe site-ul www.dragosprioteasa.ro gasiti camasi de mire, camasi office si camasi casual iar tiparul croielii este silm fit. Mai mult decat atat, acestea pot fi concepute si la comanda pe masurile doritorilor.

 

 

Comentarii Facebook