Miercuri 24 Aprilie

Hipermarketul Real Cluj, amendat cu 30.000 de lei pentru "disparitia" peste noapte a produselor expirate EXCLUSIV

 

Compania Real Cluj a fost amendata de inspectorii de la Protectia Consumatorilor cu 30.000 de lei pentru faptul ca nu a putut justifica disparitia produselor expirate de pe raft.

 

Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj au verificat "incognito", pe durata serii, "produsele de la raionul de carne si a doua zi s-au prezentat la societate pentru a vedea ce s-a intamplat cu aceste produse. In camera frigorifica unde trebuiau sa fie stocate nu au fost gasite, deci singura explicatie ar fi ca aceste produse din carne au fost gatite si vandute in autoservirea din supermagazin", a declarat pentru Stiri de Cluj seful CJPC Cluj, Mircea Radu.

 

In mod normal, compania ar fi trebuit sa depoziteze produsele care expirau intr-o camera frigorifica speciala si sa le distruga.

 

"Reprezentantii Real nu au reusit sa explice ce s-a intamplat cu aceste produse, asa ca am fost nevoiti sa aplicam aceasta sanctiune de 30.000 de lei. Verificarile le facem seara tarziu, cand realizam si fotografii, iar apoi dimineata aceste marfuri expirate ar trebui sa se regaseasca in stocul firmei. La verificarile de acum aceste produse au disparut si suspiciunea este ca ar fi fost gatite", a mai aratat Mircea Radu.

 

Reprezentantii CJPC Cluj au amendat saptamana trecuta si hipermarketul Carrefour Cluj pentru reclama mincinoasa.

Comentarii Facebook