Herbalife: Nu am primit de la ITM Cluj niciun document oficial privind munca la negru! Folosim distribuitori independenti!

Reprezentantii companiei Herbalife sustin ca anuntul facut de ITM Cluj privind 950 de agenti de vanzari care munceau la negru pentru compania de produse naturiste i-a luat prin surprindere, intrucat nu au primit nicio instiintare oficiala.

 

Redam in continuare pozitia companiei Herbalife, asa cum a fost trimisa pe adresa redactiei Stiri de Cluj.ro


"Reprezentantii Herbalife au fost surprinsi sa afle aceste informatii, cu atat mai mult cu cat nu au primit niciun document oficial din partea ITM Cluj referitor la o astfel de decizie, in ciuda suportului pe care compania l-a oferit inspectorilor in ultimele saptamani. Prin urmare, compania isi rezerva dreptul de a nu face comentarii in acest moment. Herbalife are incredere completa in modelul sau de business si in formele de colaborare practicate. Herbalife dezvolta un model de business tip Vanzare Directa, in care fiecare persoana poate sa inceapa propria afacere comercializand produse Herbalife si recrutand alte persoane care sa procedeze la fel. Aceste persoane, numite Distribuitori Independenti, activeaza in mod independent, conform legislatiei din Romania. Aceasta este esenta tuturor modelelor de business din Vanzarea Directa, aplicate nu numai in Romania, ci si in restul Europei si al lumii, prin care Herbalife a atins vanzari de 10 miliarde Euro si a oferit venituri pentru mai mult de patru milioane de persoane la nivel mondial".

 

Ieri seful ITM Cluj Emilian Rosca a anuntat ca in urma unui control facut la Herbalife au fost depistati 950 de agenti de vanzari care munceau la negru, cei mai multi angajati fara forme legale la o firma de la infiintarea ITM Cluj. Vezi aici declaratia.

Comentarii Facebook