Guvernul a alocat 1,8 milioane de lei pentru despagubirea proprietarilor de teren de pe centura Bulevardul Muncii-Apahida

Banii au fost alocati din Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului pentru acordarea despagubirilor pentru cei care inca nu au primit aceste sume.

 

"Executivul a aprobat astazi suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 1,813 de milioane de lei, din Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului. Fondurile sunt destinate acordarii de despagubiri, in conditiile legii, proprietarilor de terenuri de pe traseul Variantei de ocolire Cluj Nord-Est, care nu au primit inca aceste sume. Este vorba despre 109 proprietati", se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

 

Potrivit acestui document, dupa intocmirea documentatiilor topo-cadastrale si a rapoartelor de evaluare, suma va fi suplimentata, daca va fi necesar.

 

Premierul Emil Boc a fost intampinat de proprietarii de teren la ultima vizita pe care a efectuat-o pe centura, in 18 iunie. Acestia i-au reprosat primului ministru ca nu si-au primit inca banii pentru terenurile pe care le-au cedat pentru constructia centurii.

 

Vezi si

Protest la centura Bulevardul Muncii - Apahida! Emil Boc "a uitat" de 23 de proprietari de terenuri - VIDEO

Comentarii Facebook