Protest la centura Bulevardul Muncii - Apahida! Emil Boc "a uitat" de 23 de proprietari de terenuri - VIDEO


Emil Boc a avut parte de noi proteste la vizita pe care a facut-o la centura Bulevardul Muncii - Apahida. Cativa proprietari de terenuri care nu au fost despagubiti si-au spus pasurile.

"Vrem sa primim despagubiri pentru terenul pe care il avem de la kilometrul 0 la 600 de metri. Sunt douazeci si ceva de proprietati care nu au fost despagubite de cand s-a facut centura. De patru ani platim impozit statului si nu putem folosi terenurile", a spus unul dintre proprietarii terenurilor.

Premierul Emil Boc a fost intampinat de oamenii nemultumiti si a promis ca totul va fi rezolvat. "Am putut rezolva portiunea care a trecut in proprietatea companiei care era nefacuta. Aici sunt 86 de proprietari si la dvs. sunt 23 de proprietari. Am vorbit si vom merge cu o hotarare de guvern separata prin care sa rezolvam problema asta", a spus Emil Boc.

Premierul a fost intrebat de unul dintre oameni de ce dureaza atat de mult finalizarea lucrarilor: "Pentru ca nu au fost bani", a raspuns Emil Boc.

Cei 23 de proprietari au terenuri pe portiunea de centura realizata de Primaria Cluj-Napoca.

 

Premierul Emil Boc este la a doua vizita pe care o face la Centura Bulevardul Muncii - Apahida in ultimele doua saptamani. Atunci, a fost intampinat cu proteste de alti proprietari de terenuri care nu si-au primit banii.

 

Vezi si...

Emil Boc luat la rost pe centura Bulevardul Muncii - Apahida de proprietarii de terenuri care blocheaza drumul - VIDEO

Pe centura Bulevardul Muncii - Apahida se asfalteaza de frica lui Boc - VIDEO si FOTO

 

Comentarii Facebook