GOTO Parking este alături de clienți în cele mai importante momente - FOTO


GOTO Parking, parcarea de aeroport care este dedicată nevoilor clienților, a investit în ultimii trei ani în digitalizarea parcării pentru ca șoferii să aibă parte de cele mai bune condiții și de un confort sporit. În plus, GOTO Parking este alături de comunitatea locală în cele mai importante momente ale anului. 

„Numărul șoferilor care au nevoie să staționeze în parcarea aeroportului din Cluj-Napoca a crescut de la an la an. Din acest motiv, am implementat sistemul de recunoaștere a numerelor de înmatriculare. Am devenit astfel prima parcare de aeroport din țară care oferă acest serviciu. De asemenea, am investit în modalități moderne de plată, iar clienții noștri economisesc timp folosind aplicația yeParking. Am mai dorit ca experiența parcării să fie una cât mai eficientă și, din acest motiv, clienții care doresc să rezerve din timp un loc de parcare, pot face acest lucru prin intermediul aplicației ZEN PARKING. Însă am simțit că investițiile în digitalizare, deși sunt atât de necesare pentru a ține pasul cu nevoile societății, nu sunt suficiente. Trebuie să investim și în oameni, în comunitatea clujeană din care facem parte, dar și să le arătăm clienților noștri că ne gândim la ei. Astfel am dezvoltat un plan de activități care nu au la bază doar dezvoltarea parcării, ci menținerea unei legături cu cei care au încredere să își lase mașina în parcarea noastră”, a explicat Dan Danciu, Director General GOTO Parking.

Astfel, în luna decembrie, în preajma sărbătorilor de iarnă, șoferii care și-au parcat mașina în incinta GOTO Parking, au găsit la întoarcere câte o carte pe parbriz. Acțiunea a avut la bază un parteneriat cu Festivalul Internațional de Carte Transilvania și a avut ca scop suținerea lecturii și a editurilor locale. 

În ianuarie, fiindcă sezonul rece și-a intrat în sfârșit în drepturi cu adevărat, clienții GOTO Parking au avut parte de o nouă surpriză și, anume, o racletă cadou pentru a le face iarna mai usoara. Însă acțiunile nu se opresc aici. Reprezentanții GOTO Parking anunță că au pregătit multe alte surprize inedite, prin care doresc să le arate clienților că se gândesc la ei, în cele mai importante momente ale anului.

Februarie este luna îndrăgostiților, iar martie este luna în care celebrăm cele mai frumoase ființe din viața noastră. Sunt momente importante, iar noi ne dorim să le celebrăm împreună și să aducem un strop de bucurie în plus pentru clienții noștri. Astfel am pregătit câteva surprize pentru lunile ce urmează și suntem siguri că șoferii care folosesc serviciile GOTO Parking vor fi cu adevărat surprinși”, a adăugat Dan Danciu. 

Pe 14 februarie clienții GOTO Parking au avut parte de o surpriză din partea echipei, primind un cadou dulce și o felicitare cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. De Dragobete cei care vor tranzita parcarea vor fi surprinși cu un nou moment menit să le aducă bucurie.

De asemenea, nici implicarea în comunitatea locală nu se oprește aici. Parteneriatul cu Festivalul Internațional de Carte Transilvania este unul pe termen lung, cele două organizații fiind dispuse să se susțină reciproc în orice demersuri care au ca scop promovarea culturii scrise. 

GOTO Parking este cea mai modernă parcare de aeroport din România, situată în proximitatea Aeroportului Internațional „Avam Iancu” din Cluj-Napoca. Parcarea beneficiază de sistemul LPR (License Plate Recognition, pentru identificarea numerelor de înmatriculare auto) și al parcării Equinsa, dar și de un sistem modern de plată prin intermediul aplicației yeParking și de posibilitatea de rezervare din timp a locului de parcare, pentru a evita timpii lungi de așteptare. 

Comentarii Facebook