Gama Optic a adus la Cluj tehnologia Yuniku, care oferă rame printate 3D și ochelari customizați

 

Compania Gama Optic, un jucător-cheie în piața de optică, a lansat în premieră pentru Cluj-Napoca primul sistem de vedere 3D din lume fabricat de Hoya, care ajustează optim vederea oricărui purtător de ochelari. 

 

Yuniku folosește o tehnologie revoluționară 3D care evaluează nevoile vizuale ale purtătorului, luând în considerare și trăsăturile faciale. Programe software avansate calculează poziția ideală a lentilelor, ținând cont de parametrii oculari, apoi realizează ramele în concordanță cu acești parametri unici. Printarea 3D a ramelor permite customizarea suplimentară, în raport cu nevoile vizuale, estetice și de confort ale clientului.  

 

 

Conceptul Yuniku include o selecție exclusivă de rame, design-uri, culori și finisaje. Acestea sunt completate de o suită de lentile premium: monofocale, progresive sau de interior. 

 

Yuniku este o premieră în domeniul sistemelor oftalmologice customizate. Prin această inovație, depășim barierele impuse de ochelarii clasici și folosim ceea ce ne oferă tehnologia de printare 3D. În premieră, purtătorii de ochelari se pot bucura de performanțe optice la superlativ, fără să facă rabat de la stil ori performanța vizuală pe care o oferă ochelarii de vedere”, afirmă Dalia Socaciu, administrator Gama Optic. 

 

Tehnologia Yuniku face referire la fizionomia facială unică a fiecărei persoane, dar și la design-ul unic al ramelor, un aspect esențial de luat în considerare. Sunt mândru că punem la dispoziția clienților noștri cei mai performanți ochelari - Yuniku, deoarece rezultatul este excepțional, iar experiența clienților este substanțial îmbunătățită”, adaugă Dan Oltean, Director General Gama Optic.

 

Tehnologia Yuniku se gaseste doar in magazinul Gama Optic de pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 1 (langa Sora).

 

Alte magazine Gama Optic sunt in Marasti str. Fabricii nr. 3, Manastur, str. Primaverii nr.11 (Union) si str. Padin (P-ta Flora), precum si in zona garii pe str. Craiova nr. 30.

 

 

De asemenea, brandul Gama Optic se gaseste si in Gherla pe strada Romana FN.

 

Cum funcționează Yuniku?

 

Conceptul Yuniku este unul complet integrat, asigurând customizare armonioasă, producție și livrare. Clienții sunt implicați direct în acest proces, contribuind activ la crearea propriilor ochelari de vedere. 

 

În magazin, trăsăturile faciale ale clientului sunt scanate și înregistrate. Apoi, pe baza datelor colectate, parametrii de vedere optimi sunt definiți și fixați. Astfel, pe lângă o soluție de lentile de vedere optimă, linia asigură și o complementaritate a ramelor, menite să se ajusteze oricărui profil facial unic. 

 

Mai mult, design-ul ramei, culoarea și finisajele pot fi alese să se potrivească gusturilor fiecărui client. La final, o simulare virtuală a clientului purtând această pereche de ochelari este disponibilă, asigurând deci satisfacția finală completă a clientului. 

 

Ochelarii Yuniku sunt personalizați cu inițialele purtătorului.

 

Gama Optic este o companie de familie ajunsă la a doua generație în business-ul de optică. Rețeaua de magazine Gama Optic are 6 locații, 5 în Cluj-Napoca și una în Gherla. Suntem preocupați să aducem cele mai noi tehnologii și cele mai bune servicii clienților noștri. În magazinele Gama Optic este numai aparatură medicală de diagnosticare și execuție de ultimă generație. La dispoziția pacienților noștri stau specialiști cu o vastă experiență în domeniu. De asemenea, echipa Gama Optic participă în mod constant la sesiuni de pregătire pentru a fi permanent în pas cu noile tendințe.

Comentarii Facebook