FOTO. O nouă „PERLĂ” pe piața imobiliară din Cluj: „Cu buda în bucătărie și vreți 250 de euro?”


În ciuda pandemiei și a crizei economice, chiriile clujene și-au continuat creșterea, atingând niveluri astronomice. Dacă acum un an, la suma de 250-280 de euro, clujenii mai aveau posibilitatea să închirieze o garsonieră care arăta decent, astăzi la aceeași bani agențiile propun apartamente cu „buda în bucătărie”.

Un asemenea anunț a apărut joi pe un grup de Facebook, destinat închirierii apartamentelor din Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor publicate de un agent imobiliar, o garsonieră mobilată și utilată modern, situată în cartierul Mărăști, zona Expo se oferă spre închiriere cu 250 de euro. 

Grand Select Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera mobilata si utilata modern, situat în cartier Marasti, zona Expo, la 15 minute de Iulius Mall, FSEGA. Locuința este situată la etaj 3, într-un imobil cu 4 etaje, reabilitat termic, izolat interior și exterior.

Zona fiind la mare cautare datorita:

- Accesului rapid catre toate punctele importante si de interes ale orasului;

- Accesului rapid catre statiile mijloacelor de transport in comun;

- Situarea imobilului in apropierea parcurilor si a locurilor de joaca;

Imobilul dispune de o suprafata utila de 22 mp, acesta afiind conectat la reteaua de termoficare, avand termopane, parchet si gresie.

Locuinta este compartimentata dupa cum urmeaza:

- 1 camera semidecomandata;

- 1 bucatarie;

- 1 baie;

- 1 loc de parcare.

Pret: 250 euro/luna, 0740380557.

Toate utilitatile sunt incluse in pret.”, se arată în anunț.

c3.jpeg

Combinația halucinantă între baie și bucătărie, nu a rămas neobservată. „Cu buda în bucatarie și vreți 250 de euro? V-ați tampit de tot, jur!”, a comentat o clujeancă.

Am văzut bine deci baia e în bucătărie”, a precizat o altă femeie.

Cluj-Napoca este orașul în care prețul chiriilor devine tot mai greu de suportat chiar și pentru clasa de mijloc. În timp ce unii se îmbogățesc, majoritatea oamenilor încearcă să supraviețuiască cu prețurile astronomice la chirii și alimente. Amintim că În Cluj-Napoca, un apartament de 3 camere se închiriază cu 650 euro, cu 4% mai puțin față de luna trecută, aceste apartamente fiind însă și mai puțin căutate. Apartamentele cu 2 camere au o chirie medie de 500 euro, cu 20% mai mult față de anul trecut și stagnând față de luna anterioară. Garsonierele, cu un preț de închiriere mediu de 326 euro, au chirii mai scumpe cu 16% față de anul trecut și cu 2% comparativ cu luna anterioară. În medie, chiriile au crescut cu 21% de la an la an și au scăzut cu 1% de la lună la lună, potrivit unui raport al platformei Storia.ro.

Comentarii Facebook