Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu: Autostrada Transilvania nu este o prioritate pentru Romania

Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca autostrada Transilvania este prioritatea doi in ceea ce priveste autostrazile din Romania.

 

Radu Berceanu a declarat la Craiova ca autostrada Transilvania a fost si este o prostie. "A fost o prostie si este o prostie! Autostrada Transilvania nu e o prioritate. Pentru ca am vorbit cu Uniunea Europeana noi Romania si am spus: "vrem Culoarul IV" si dupa aceea nu am fost seriosi sa ne tinem de Culoarul IV. De aceea nici nu ne sprijina UE si de altfel nimeni pentru Transilvania", a declarat fostul ministru al Transporturilor citat de Mediafax.

 

El a declarat ca portiunea de 52 de kilometri dintre Gilau si Campia Turzii a fost terminata pentru ca era pacat de munca si de banii investiti. "Am facut acea bucata pentru ca era inceputã 80 la suta si trebuia facuta, pentru ca era pacat sa aruncam pe geam toata munca aia si banii ãia. Dar nu e o prioritate. In domeniul autostrazilor, Autostrada Transilvania este prioritatea doi. Daca mergem pana la Cluj, ne omoara pe strazi", a mai spus Radu Berceanu.

 

Lucrarile la Autostrada Transilvania au fost blocate in ianuarie 2011 din lipsa de finantare. Compania Bechtel a concediat aproape 700 de angajati si asteapta bani de la Guvern pentru reluarea lucrarilor

Comentarii Facebook