Duminica 25 Septembrie

Floreștiul va avea o bază sportivă omologată UEFA și FRF, în valoare de 1,7 milioane euro


Floreștiul va avea o bază sportivă în valoare de 1,7 milioane de euro, ca urmare a unui proiect gândit de administrația locală. Fondurile pentru acest proiect, care va fi realizat în zona Ansamblului ANL, vin de la București.

Investiție publică de 1,7 milioane euro la Florești, din fonduri guvernamentale. Investiția vine ca urmare a seriozității administrației publice locale și a excelentei colaborări pe care o avem cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și cu cei de la Compania Națională de Investiții, colaborare concretizată deja în realizarea creșei și demararea Centrului Cultural de pe locația fostului Poligon.

Concret este vorba de realizarea unei Baze Sportive Tip 1: teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA și FRF, 105 metri x 68 metri, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectator, plus teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m. Și, bineînțeles, cabinet medical, clădire vestiare și administrativă și parcare autovehicule și autocar.

Obiectivul de investiții a fost introdus pe Lista Sinteză a subprogramului Complexuri Sportive, aprobată prin Ordinul MDRAP 2833/09.10.2019. Subprogramul în discuție se referă la construirea/modernizarea a 400 terenuri de sport, condiție asumată de România în cadrul Dosarului de candidatură pentru Euro2020”, precizează primarul Horia Șulea. 

Locația noii baze sportive va fi în zona Ansamblului ANL

Comentarii Facebook