FistiQ aniversează 10 ani de activitate! Cum arată noul fistiQ? - FOTO

 

Primul Beauty Center din Cluj sărbătoreşte anul acesta 10 ani de activitate, ocazie cu care se reinventează, transformând Q-ul din nume într-un simbol al comunicării, al deschiderii şi al accesibilităţii.

 

fistiQ – Vorbeşte despre tine! este promisiunea noului fistiQ, un loc unde frumuseţea naturală a fiecăruia este dezvăluită şi pusă în valoare. Un loc în care toate intrebările  legate de frumuseţe primesc răspunsul potrivit.

 

Pentru un Beauty Center, 10 ani de activitate neîntreruptă reprezintă o confirmare a valorii serviciilor oferite. La ceas aniversar, fistiQ se reîntoarce spre publicul larg, indiferent de vârstă, devenind mai comunicativ, mai prietenos, mai accesibil. 

 

Devenit în timp o adevărată Academie de Frumuseţe, salonul etalon al Clujului a creat până acum câteva zeci de stilişti, specialişti în cosmetică, în coafură şi în servicii de întreţinere corporală.

 

 

Deschis în octombrie 2002, salonul a pus accentul pe pregătirea şi specializarea continuă a personalului, devenite în timp o marcă a serviciilor fistiQ. În 2003, o echipă de tineri selectaţi de fistiQ a urmat la Bucureşti cursurile celei mai importante şcoli naţionale de coafor, completând, ulterior, echipa fistiQ. An de an, tot mai mulţi membri ai echipei fistiQ au participat la seminarii profesionale de perfecţionare în Europa, la Londra, Paris, Viena şi în alte capitale ale frumuseţii.

 

Rezultatele nu au întârziat să apară, coaforii fistiQ câştigând an de an premii importante la concursurile nationale de profil. La competiţia internaţională din 2008 dedicată coafurii a fost pentru prima oară când România a fost reprezentată de un stilist din afara Bucureştiului - un specialist fistiQ. Esteticienele fistiQ participă la cursuri de machiaj şi estetică facială la Aachen şi Paris, introducând proceduri şi tehnici inovatoare în domeniu.

 

O altă notă majoră a activităţii fistiQ este integrarea rapidă a celor mai noi şi eficiente tehnologii din domeniu, cum ar fi fotoepilarea definitivă cu sistemul SPL (Square Pulse Light). De asemenea, remodelarea corporală se efectuează cu sistemul de stimulare corporală LPG, liderul mondial în domeniu.

 

fistiQ este singurul Beauty Center cu minibibliotecă, bistro, salon de modă, loc dedicat copiilor şi un colţ şic, pentru domni! Noile servicii fistiQ: Q Fashion, Q Refresh, Q Kids, Q Reading Lounge şi Q Man vorbesc despre evoluţia continuă şi despre caracterul inovator pe care fistiQ şi-l asumă şi în viitor.

 

 

 

 

Comentarii Facebook