Laboratorul Eurotest este unul dintre cele mai performante din Transilvania (P)

Eurotest este unul dintre cele mai performante laboratoare ce activeaza pe segmentul de constructii, specializat in analizarea si incercarea materialelor si produselor folosite in acest segment, acreditat RENAR si autorizat Grad I de catre Inspectoratul de Stat in Constructii.
 

"Asociatia de Acreditare din Romania, avand acronimul RENAR, este o organizatie neguvernamentala, recunoscuta oficial ca organism national de acreditare unic, aflata in coordonarea si sub supravegherea Ministerului Economiei, iar acreditarea RENAR reprezinta nivelul maxim pe care un laborator de analize si incercari poate sa-l obtina", a declarat Mihaela Chicinas.



 

 

Laboratorul Eurotest isi demonstreaza competenta si profesionalismul prin aparatura si  echipamente de ultima generatie complet automatizate, care asigura calitatea rezultatelor  incercarilor, precum si prin personalul bine pregatit profesional pentru efectuarea incercarilor conform cerintelor standardelor de incercare.

 


    

Laboratorul Eurotest functioneaza pe Bulevardul Muncii nr. 18, presteaza servicii de verificare a calitatii mixturilor asfaltice, betoanelor de ciment, agregatelor naturale si artificiale, materialelor pentru drumuri, geotehnica si fundatii precum si a lucrarilor executate din domeniul constructiilor, oferind clientilor independenta, impartialitate  si confidentialitatea rezultatelor incercarilor de laborator.


"Laboratorul Eurotest, presteaza servicii pentru diversi clienti din mai multe judete, acestia fiind preponderent societati de constructii din Transilvania, companii care vor sa-si evalueze conformitatea si performantele produselor pe care le realizeaza, dar si  institutii care verifica respectarea prevederilor contractuale in ceea ce priveste calitatea lucrarilor realizate de catre executanti", a mai explicat Mihaela Chicinas.

 

         
Laboratorul Eurotest, acreditat RENAR, colaboreaza cu organismele de certificare a conformitatii produselor, efectuand analizele si incercarile specifice evaluarii conformitatii produselor, conform cerintelor prevazute in standardele europene.

Laboratorul Eurotest si-a propus pentru perioada urmatoare continuarea programului de investitii si extinderea domeniilor de incercari, cu scopul de a-si imbunatati performantele, gradul de satisfactie al clientilor de a raspunde in mai mare masura cerintelor acestora.

Comentarii Facebook